Nieuws

Beeld door Katja Grosskinsky
Meer info

Asteriks, New Noardic Wave en VHDG verzorgen randprogramma Fuerza Bruta!

Fuerza Bruta: een groots spektakel

Eindelijk mogen we het dan bekend maken! Samen met New Noardic Wave en Stichting VHDG organiseren we het randprogramma voor Fuerza Bruta. Het grote dans-, theater- en acrobatiekspektakel dat eind dit jaar bij de Mannen van Staal plaatsvindt. Van 5 tot en met 19 december duik jij misschien wel in deze bizarre wereld! Lees verder voor meer info.

Met deze bijzondere samenwerking brengen drie culturele partijen uit Leeuwarden dus lokale acts naar het internationale Fuerza Bruta. Supertof als je het ons vraagt! Dit zijn de artiesten die Asteriks selecteerde voor het festival:

Klankveld is een driekoppige Duits/Nederlandse techno-act, opererend vanuit Groningen. Live spelen deze drie electro-genieën alles zelf in. Met analoge synthesizers en drummachines tilt Klankveld elektronische muziek naar een hoger niveau, waarin ze hun publiek volledig betrekken. Diepe bassen, dikke sounds en gekke melodieën zorgen voor een spannende opbouw.

Nederlandstalige synthrock over ambities en hard willen gaan. Hilbrandt neemt je mee de snelweg op om daar stil te staan. Laat je door middel van beukende, dansbare synthrock, snerpende autotune en troostende odes aan de burn-out verlossen van je ambities en genezen van het wakker liggen.

The Resurrection maakt body music voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

Voor tickets en info over het gehele programma check je deze website.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.