Nieuws

Beeld door Katja Grosskinsky
Meer info

Eerste namen najaarsprogramma bekend!

Navarone, David Douglas, Monomyth en meer!

Hoera! We zijn vandaag zeven jaar geworden en hebben een mooi cadeau voor iedereen: de eerste bevestigingen van het seizoen 2017-2018! Ondermeer Navarone, Christopher Paul Stelling, Monomyth en David Douglas komen naar Leeuwarden. Kaarten voor de (meeste) shows zijn direct in de online voorverkoop te krijgen. 
 

Idefix #3
Vers toptalent uit Leeuwarden! Met deze editie ondermeer Woe Blind Birds, de splinternieuwe band van drie voormalig Future's Dust-leden. Vrijdag 8 september, klik hier voor meer info. 

Christopher Paul Stelling
Amerikaanse troubadour Christopher Paul Stelling keert terug naar Leeuwarden met zijn prachtige verhalen, verpakt in nog mooiere songs. Vrijdag 15 september, klik hier voor meer info. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. 

David Douglas
Één van de beste Nederlandse elektronicaproducers komt naar Asteriks om de dansvloer te vullen met kneitervette indie-dance-tracks. Vrijdag 13 oktober, klik hier voor meer info.

Navarone
Hardrock van de bovenste plank van Navarone. Eerst is de band nog te zien op CityRock, daarna trappen ze hun najaarstour af in Asteriks. Vrijdag 3 november, klik hier voor meer info.

Monomyth
Nederland's beste postrock band geeft in Asteriks één van de laatste shows voordat ze de studio in duiken om nieuw materiaal op te nemen. Vrijdag 17 november, klik hier voor meer info.
 

Verder op het programma: Prinsentuinconcert met Chantal Acda (30 juli), Popronde Leeuwarden (22 september). Meer bevestigingen volgen spoedig, zie www.podiumasteriks.nl voor een overzicht van alle shows.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.