Nieuws

Beeld door Katja Grosskinsky
Meer info

History for sale: Asteriks LP nu te koop

History for sale

Weet je nog, de allerlaatste show van Asteriks in de Blokhuispoort? De vloer plakt nog steeds (geen grap). We hebben die verder vrij legendarische avond ook opnames gemaakt. Deepgrooves perste er een LP van, en die is nu te koop. 

Op de LP tracks van La Jungle, Maask, The Escalates, Douwe Dijkstra en de sneue vertoning, Nothing en Woe Blind Birds, opnames en mix door Bonne van der Wal. Het artwork is gemaakt door RJ van Assen, de fotografie door Marc Henri Quere en Daphne Roos en in de insert een onmisbare column van Slenteraar. 

Na een handvol mislukte lp-lanceringen, frustraties, concerten en heel erg Asteriks en de Asteriksjes missen hebben we besloten dat die LP moet worden geluisterd. Door jullie. Dan maar zo zonder leuk lanceringsfeestje, want voor we elkaar weer massaal mogen zien moeten we toch nog eventjes wachten. 

Dus f*ck the Rona: twee jaar na dato is hier de LP nu te koop voor €15,-! Je kunt ‘m laten verzenden, dan kost dat wat extra, of je kunt ‘m komen ophalen in ons Clubhuis (in de loods van Welcome to the Village, Zwettestraat 30A). Als je dat wilt is het handig om nog even een mailtje te sturen naar info@podiumasteriks.nl met jouw ideale pick up moment (tijdens kantooruren).

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.