Nieuws

Beeld door Adam de Vries / J&A Media Fabric
Meer info

Nieuw betaalsysteem podium Asteriks

Vanaf vrijdag 2 november zijn we los met een nieuw betaalsysteem! Dat betekent dat we niet meer met muntjes werken, maar met pasjes. Waarom we dit gaan doen? Als poppodium streven we ernaar vooruitstrevend en duurzaam te handelen. Ook maken we het jou graag makkelijker. Lees verder voor meer info.

Lees meer »

Asteriks vertrekt uit Blokhuispoort

Podium Asteriks vertrekt vanaf 1 januari 2019 uit de Blokhuispoort in Leeuwarden. In de voormalige gevangenis organiseert Asteriks sinds 2010 daar wekelijks haar concerten. Voor de podium- en kantoorfunctie wordt gezocht naar een nieuwe locatie. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, programmeert de stichting op diverse plekken in Leeuwarden.

Lees meer »

Asteriks x Residence x Europe

Asteriks is bezig met een aantal projecten waarin lokale artiesten de samenwerking aangaan met artiesten uit Europa. Het doel van de uitwisseling is het bevorderen van participatie en de infrastructuur in cultuur. Aanstaande vrijdag presenteert Asteriks twee toffe residenties: de tweede uitwisseling van de Creative Embassies met een Dj uit Rijeka en Asteriks in Residence met een singer-songwriter uit Oekraïne. Dit alles zie je in de Stadsoase. Entree is gratis en er is bier. Tot dan!

Lees meer »

Gezocht: assistent vrijwilligerscoördinator

Joe, jij daar! We zijn op zoek naar een assistent vrijwilligerscoördinator! Aangezien Esther het aansturen van de vrijwilligers niet altijd in haar uppie kan realiseren, zijn we op zoek naar iemand die dit samen met haar wil oppakken. Interesse? Lees hieronder meer over de vacature en hoe je kan reageren. 

Lees meer »

Word jij onze nieuwe assistent marketing?

Hallo! Asteriks is een podium voor talent. Niet alleen voor talent op het podium, maar ook voor de mensen achter het podium. Voor de marketingunit zijn we daarom op zoek naar een nieuwe assistent-vedette. Een tekstschrijver, creatieveling en muziekliefhebber. Interesse? Lees dan verder. 

Lees meer »

Asteriks opent ambassade in Kroatië

We sluiten 2017 af met een mooie vooruitblik: er komt een Asteriksambassade in Rijeka, Kroatië. Rijeka is in 2020 de Culturele Hoofdstad van Europa. De ambassade is een samenwerking met met het kunstenaarscollectief Creative Kluster Kombinat, die ook in Leeuwarden een ambassade komen openen. Met het project gaan we werken aan het bevorderen van cultuurparticipatie in beide steden.

Lees meer »

AIR x EtN

Leeuwarden meets Manchester! Op Explore the North gaan we verder op de weg die we tijdens Welcome to The Village inzetten: Asteriks in Residence! Een lokale (Jack Bottleneck) en internationale artiest (Dom Major) trekken een week lang met elkaar op en beleven hun eenmalige première op Explore the North

Lees meer »

Eerste namen najaarsprogramma bekend!

Hoera! We zijn vandaag zeven jaar geworden en hebben een mooi cadeau voor iedereen: de eerste bevestigingen van het seizoen 2017-2018! Ondermeer Navarone, Christopher Paul Stelling, Monomyth en David Douglas komen naar Leeuwarden. Kaarten voor de (meeste) shows zijn direct in de online voorverkoop te krijgen. 
 

Lees meer »

Jelle van Gosliga nieuwe programmeur Asteriks

Jelle van Gosliga is vanaf dit jaar onze nieuwe programmeur! De Leeuwarder komt terug op het oude nest en neemt het stokje over van Peter Dijkstra, die zich meer richt op zijn werk voor Welcome to The Village, Oerol en Simplon. Lees hieronder verder:

 

Lees meer »

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.