Nieuws

Beeld door Dieuwke Leicht
Meer info

Asteriks programmapartner van Fuerza Bruta!

Fuerza Bruta komt naar Leeuwarden en JA, dit wereldberoemde Argentijnse gezelschap zet je wereld op z'n kop! En daarmee bedoelen we letterlijk op z'n kop. De voorstelling speelt zich af in de lucht, op het podium en overal om je heen. Asteriks verzorgt het randprogramma van dit spektakel met bijpassende live-muziek. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

De multidisciplinaire Fuerza Bruta theatershow komt oorspronkelijk uit Buenos Aires en werd in 2005 gecreëerd door Diqui James. In de show doorbreekt Fuerza Bruta alle taalbarrières, door een verhaal te vertellen via een wervelwind aan media. Na wereldsteden als Buenos Aires, Londen, New York, Berlijn, Moskou, Peking, Shanghai, Seoul en Tokio, wordt Look Up uitgevoerd door Fuerza Bruta van 5 t/m 19 december. Locatie is Mannen van Staal aan de rand van Leeuwarden city. 

Zitten kun je wel vergeten bij deze show, want het gezelschap zal er alles aan doen om je te verrassen. Theater, dans, muziek en acrobatiek: niets is te gek. Jij staat straks in de speelruimte, waarin alles wat je niet verwacht juist gebeurt. Voel je de spanning al? ;-)

Leeuwarden is een kleine stad voor Fuerza Bruta. Maar dat weerhoudt hen en Brave New World Producties er niet van om het hier te laten gebeuren. Het publiek is beperkt tot 1.000 toeschouwers per show, dus mis deze Nederlandse editie, exclusief voor Leeuwarden, niet!

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Dieuwke studeert aan de Academie voor Popcultuur en is vanaf 2015 al vormgever bij podium Asteriks. Met knipsels, knutsels en originaliteit ontwerpt ze de meest creatieve dingen. Check het archief van podium Asteriks voor meer werk van Dieuwke!
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.