Nieuws

Beeld door Katja Grosskinsky
Meer info

Nick Veenstra nieuwe programmeur podium Asteriks

Podium Asteriks heeft met Nick Veenstra de nieuwe muziekprogrammeur gevonden! De Leeuwarder geldt als één van de toptalenten in de noordelijke muziekindustrie en neemt het stokje over van onze liefste Jelle van Gosliga, die zich meer gaat richten op zijn zeefdrukstudio Cowboy Killers. Meer weten over Nick? Lees dan verder..

Nick maakte zijn eerste stappen in de muziekindustrie bij The Future's Dust en is sinds 2018 programmeur bij festival Welcome to The Village. Voor velen geen onbekende dus! Hij gaat zich bij podium Asteriks voornamelijk focussen op nationaal en internationaal talentvolle acts, en is altijd op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen binnen de popcultuur.

Nick: 'In Leeuwarden mag nog wel wat meer gebeuren op gebied van bijvoorbeeld hiphop, soul en neoklassiek. Ook is het spannend om met live acts in techno en house te blijven experimenten onder de vlag van Club Asteriks', verklapt Veenstra over zijn programmavisie. 'Daarnaast mist Leeuwarden nog wel wat plekken waar het talent uit de regio zich kan ontwikkelen. Een broedplaats voor waar de focus op popcultuur ligt, zou al een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld de podia en de Academie voor Popcultuur.'

Op 7 juni speelt Bewilder in Zalen Schaaf op de laatste Asteriks show voor de zomer. Op vrijdag 13 september is de Asteriks-verjaardag de kickoff voor de najaarprogrammering.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.