Nieuws

Beeld door Katja Grosskinsky
Meer info

Stadsoase popt up in Neushoorn

De pop-up broedplaats voor jonge makers keert na een succesvolle lancering vorig jaar terug in Leeuwarden. Het café, de loading dock en het terras van Neushoorn zijn vanaf 16 augustus vier weekenden omgebouwd tot een plaats waar jonge creatieven kunnen maken en presenteren. 
 

De Stadsoase, ook wel bekend als ‘pop-up biergarten’, vond in 2018 plaats in de binnentuin van het voormalige Aegon-gebouw. Daar trok het project zo’n 3000 bezoekers over vijf weekenden, en bood het plaats aan bijna honderd lokale muzikanten, dj's, beeldend kunstenaars, street artists, fotografen, videomakers en meer. In 2019 bieden het café, terras en de loading dock van Neushoorn plaats aan diezelfde doelgroep. Naast een plaats om te maken is met name het café ook een plek om te presenteren. Daarbij valt te denken aan dj’s, exposities, filmvertoningen. Het programma wordt in de komende weken bekendgemaakt via de Facebookpagina van de Stadsoase. De Stadsoase wordt georganiseerd door Podium Asteriks en mede mogelijk gemaakt door LF2028 en Neushoorn. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.