Nieuws

Beeld door Katja Grosskinsky
Meer info

We zoeken slimme, vrolijke liefhebbers van feestjes

Op zoek naar awesomeness

We hebben plek voor nieuwe vrijwilligers! Wil jij ten minste één keer per maand de handjes laten wapperen bij het heetst reizende poppodium van Leeuwarden? In ruil voor héél veel nieuwe vrienden die je met alle liefde de fijne kneepjes van het vak bijbrengen? Stuur een mail naar vrijwilligers@podiumasteriks.nl met de tekst: ja ik wil!

Eerst meer weten? Lees dan nog even door.

Asteriks draait puur op vrijwilligers. Maar dan ook echt helemaal, want IEDEREEN is hier vrijwilliger. En da's bijzonder, want Asteriks organiseert zo'n tien jaar bijna-wekelijks concerten, en vanuit het podium ontsproot onder andere Welcome to The Village, Into the Grave en de Stadsoase. Da's echt iets waar we trots op zijn. En nieuwe dingen bedenken, da's ook gewoon iets wat we doen.

Voor de concerten (veelal op vrijdag, soms op een andere dag) zoeken we nieuwe mensen. Mensen die van muziek houden, kunnen improviseren en van lachen houden. En een beetje ambitie hebben.

Bij de werkzaamheden kun je denken aan biertjes tappen, munten verkopen, artiesten ontvangen of meer coördinerende taken als stagemanager of productieleider.

Vrijwilliger zijn betekent niet dat je er niks voor terugkrijgt. Zo mag je naast je ongeveer maandelijkse inzet gewoon kratis naar de concerten. En je komt in het netwerk dat heel veel andere dingen organiseert op gebied van popcultuur. Dat kan je ontzettend veel moois brengen, gezien een groot deel inmiddels een betaalde baan heeft in de sector.

Ben je al overtuigd? Dan kun je nog steeds mailen naar eerdergenoemd e-mailadres! 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.