Nieuws

Beeld door Adam de Vries / J&A Media Fabric
Meer info

Doei vijf euro. Je was 7 jaar lang een goede vriend.

Waarom we onze ticketprijs (iets) hebben verhoogd

Doei vijf euro. Je was vanaf het begin een goede vriend, maar helaas moeten we afscheid van je nemen. Je opvolger is €7,50 als nieuwe standaard entreeprijs. Inclusief servicekosten, trouwens. Hieronder lees je hoe de vork in de steel zit. 

Goed, we nemen dus per half maart afscheid van onze oude en vertrouwde vijf euro als entreeprijs. Niet omdat we dat zo graag willen, maar na dik zeven-en-een-half jaar is de wereld om ons heen heel erg veranderd: het bier is duurder, spannende acts worden duurder, de huisvesting is duurder, noem maar op. En we zien het als onze missie om je wekelijks de meest talentvolle acts van over de hele wereld voor te schotelen, nog voordat ze voor de hoofdprijs op grote podia en festivals staan. Om daaraan te kunnen (blijven) voldoen, wordt de entreeprijs iets hoger. Met drie acts per avond is dat geen €1,66 per act meer, maar €2,50 per act.

Dit betekent overigens niet dat wij €2,50 per ticket extra inkomsten genereren. De wet- en regelgeving rondom ticketing is namelijk recentelijk ook veranderd. Daardoor zag, of zie je soms nog steeds, rare prijzen als €5,69 of €10,80. Dat komt omdat ticketverkopers nu verplicht zijn om direct de uiteindelijke prijs te communiceren. De nieuwe entreeprijs van €7,50 is dus inclusief servicekosten. Dat betekent een stijging per ticket van ongeveer €1,80. 

Lang verhaal kort: drie acts in een 16e-eeuwse gevangenis voor €7,50. Klinkt niet slecht, toch? 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.