Nieuws

Beeld door Adam de Vries / J&A Media Fabric
Meer info

Gezocht: assistent vrijwilligerscoördinator

Joe, jij daar! We zijn op zoek naar een assistent vrijwilligerscoördinator! Aangezien Esther het aansturen van de vrijwilligers niet altijd in haar uppie kan realiseren, zijn we op zoek naar iemand die dit samen met haar wil oppakken. Interesse? Lees hieronder meer over de vacature en hoe je kan reageren. 

Taakomschrijving
Om de ruim zeventig vrijwilligers van Asteriks bijeen te houden inventariseer je de behoeften en wensen van alle vrijwilligers. Je kijkt naar de kwaliteiten van ieder en zorgt ervoor dat er naar behoefte functies uitgeoefend worden. Je organiseert bijeenkomsten en ondersteunt wanneer nodig de productievoorbereiding. Om alles gestructureerd te laten verlopen zorg je ervoor dat de vrijwilligers ingeroosterd zijn en de database up to date is. Daarnaast houd je je bezig met de werving.

Wat krijg je ervoor terug? 
Vrijwilliger zijn betekent niet dat je er noppes voor terug krijgt. Zo mag je gewoon gratis naar onze concerten. Ook beland je in een netwerk van creatievelingen, die verschillende events organiseren op het gebied van popcultuur. Dat kan je ontzettend veel moois brengen.

Reageren
Lijkt het je tof? Mooi! Stuur een mail naar asteriksvrijwilligers@gmail.com met als titel 'JA! Ik wil!' met je motivatie + cv. Stuur je reactie vóór 10 september. Gesprekken vinden plaats in de eerste week van september.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.