Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Afterpartees + FFOOSS + Hollow Men

Gitaarhelden

De leukste gitaarband van Nederland komt naar Asteriks! Op vrijdag 23 maart komen de Limburgse helden van Afterpartees naar de Blokhuispoort. Met hun rock 'n rollin gitaarpop blazen ze zo de zaal omver. Suppport komt van FFOOSS en Hollow Men. Tickets zijn voor € 7,50 online en bij King Kong Records verkrijgbaar. 

Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we zeggen dat een live-show van Afterpartees altijd feest is. Dat kunnen bezoekers van o.a. Best Kept Secret, Into The Great Wide Open, Lowlands en Pinkpop beamen. We zagen ze ook al op Welcome to The Village in 2014 en dat was dik aan! De Afterpartees staan altijd garant voor een spervuur aan catchy en ongecompliceerde gitaarliedjes en hebben met Niek Nellen ook nog eens de leukste frontman in huis. Dit jaar brengt Afterpartees het album Life is Easy uit. Een plaat vol puntige en dansbare liedjes die je nog een week lang meezingt. Geef de jongens drie kwartier van je leven en ga naar huis met een nummertje in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Garanties zijn er in het leven niet, maar garant staan voor een mooie avond kunnen deze jongens wel! 

FFOOSS is een duo uit Utrecht en maakt harde fuzzrock met popinvloeden. Scherp en vuig: niets meer, niets minder. Hun nieuwe single Take off Your Skin laat zien dat je niet misleid moet worden door het charmante uiterlijk van frontvrouw Sophia de Geus. Met de stuwende drums van Jannes van Kaam is het plaatje compleet. Live spat de chemie van het podium af en laten ze zien dat ze qua sound met z’n tweeën niet onderdoen aan grotere rockbands.They play loud!

De Groningse band Hollow Men heeft binnen de alternatieve rock al behoorlijk wat levenservaring opgedaan. De band stond vorig jaar in de finale van de POPgroningen Talent Award, was live te horen bij Radio Veronica en speelde voor duizenden mensen op de Grote Markt tijdens het Noorderpoort-jubileumfeest. Het geluid van Hollow Men wordt vergeleken met bands als Coldplay, Muse en Biffy Clyro, maar onderscheidt zich door de akoestische gitaar in de basis. Autobiografische teksten en donkere klankkleuren kenmerken de muziek van deze heren, met tegelijkertijd veel samenzang en grootse dynamiek.

Dat dus! Drie hete bands in je Asteriks. Zie je dan =]

 

Poster: RJ van Assen

Foto's: Marc de Fotograaf

 

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.