Archief


Blokhuispoort, 5,-

Astersonic: Black Honey + De Underjordiske + Núria Graham

Het beste van Eurosonic, gewoon in je Asteriks

Ahwyiss, je jaarlijkse alternatief voor Eurosonic is er weer. Voor iedereen die geen kaartje wist te scoren voor hét bandjes-ontdek-festival van Europa hebben we goed nieuws: in je Asteriks check je een greep uit het gigantische programma voor maar vijf piek. Met dit jaar Black Honey (Engeland), De Underjordiske (Denemarken) en Núria Graham (Spanje)! Kaarten haal je vast in de online vvk voor vijf piek. 

Black Honey uit de UK: vier garagerockergs uit Brighton die super catchy indierockliedjes met een psychedelisch jaren zestig sausje maken. Zangeres/gitarist Izzy Bee, gitarist Chris Ostler, bassist Tommy Taylor en drummer Tom Dewhurst is zo'n bandje met precies genoeg branie, talent en ballen om uit te kunnen groeien tot iets supertofs. Een gruizig scherp randje en de sensuele zang van Izzy Bee maken Black Honey tot de ideale Astersonic-headliner

Op de poster staat ook De Underjordiske, een psychedelische rockband uit Denemarken. Een hypnotiserende sound vol dromerige gitaren, catchy drums en die klassieke rockstem. Ook te zien: Núria Graham uit Barcelona, die met haar debuutalbum Bird Eyes flink wist te overtuigen. Ze maakt subtiele folksongs, en haar te gekke stem doet vermoeden dat ze een stuk ouder is dan de 18 jaar die in haar paspoort staat.

Poster: Wouter Hylkema.
Foto's: Marijn Bruinen.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.