Archief


Zalen Schaaf, 12,50,-

bewilder + Josephine

Een liedje van bewilder eindigt nooit zoals het is begonnen. Frontman Maurits Westerik (bekend van GEM) zette met zijn ervaren bandleden een gelaagd geluid vol synths, gitaarriffs en interessante wendingen neer, met de single Forza It Is als hoogtepunt. Na een tijd van radiostilte hebben we goed nieuws voor alle fans: bewilder is terug!

In 2015 schitterde er ineens iets nieuws aan de horizon: bewilder met hun eerste album Dear Island. Uitgebracht onder Excelsior Records. Dear Island werd onder andere door het NRC en de Volkskrant met open armen ontvangen. Nu, na een kleine pauze, is bewilder terug. Tussen alle sjoelavonden werden er nieuwe nummers geschreven en demo's opgenomen. Laat je verrassen door een mengsel van nieuwe nummers en het beste van Dear Island. Is deze band nog steeds zo awesome? Er is maar één manier om daar achter te komen! Kom kijken in Zalen Schaaf.

Josephine is een jonge, opkomende artieste met veel potentieel en energie. Met haar wat hese stem zoekt ze een eigen weg in de muziekwereld. Zwevend tussen stijlen als pop, soul en R&B. De term 'singer-songwriter' leek nog nooit zo ontoereikend. Beïnvloed door artiesten als Ella Eyre, Intergalactic Lovers en Alabama Shakes tracht ze in haar songs een persoonlijk verhaal te vertellen, dit alles met een groovy aanpak.

Kaarten voor deze show haal je online of bij King Kong Records. 

Tijdschema:
20:00 Deuren open
21:00 Josephine
22:30 bewilder

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.