Archief


Blokhuispoort, 5,-

Bombay + Canshaker Pi + Jessy

Gifte Garagerockers laten hun tanden zien

Te gekke lo-fi indie-pop uit Amsterdam, van het herrezen Bombay! Eerder bekend als Bombay Show Pig, Nu met een nieuwe plaat en kortere naam helemaal terug. De plaat heet Show Your Teeth en kon niet toepasselijker zijn =]  Na een te gekke show op het Noordelijk Film Festival half maart terug in Leeuwarden, met Canshaker Pi als support. Kaarten a vijf piek in de online vvk te krijgen, ook bij King Kong Records! 

Door de muzikale transformatie, qua bezetting en geluid, staat het volgens de bandleden muzikaal beter op poten dan ooit te voren. De band wil dan ook als een losgeslagen bulldog, maar al te graag met volle kracht vooruit om hun nieuwe geluid te laten horen. Het album: ‘Show Your Teeth’ dat op tape is opgenomen klinkt volgens zanger Janmaat minder goed dan de vorige plaat, echter is het juist op smaakvolle wijze om zeep geholpen. Bombay heeft de knop voor party modus gevonden, nu geheel dynamisch en experimenteler dan voorheen.  

Canshaker Pi werd onlangs betiteld door 3VOOR12 als de tofste rammelband van Noorderslag, al is de bezetting solide, met twee leden van Palio SuperSpeed Donkey weet je dat het op een goede manier mis zal gaan. Tim Knol’s onrustige kindje (de labelbaas: Tender Records) houdt van ongein op het podium en maakt het tegelijkertijd ook degelijk waar. Sterke garagerocktunes, met veel bravoure gebracht overtuigen je van je eigen losbandige voetenwerk. ‘Shake it baby!’

Onder leiding van Redmer Kamsma is de band Jessy tot stand gekomen. Ze zeggen dat ze geboren zijn op de maan, maar opgegroeid in Friesland. Deze glijdende indie-/Poprock is gewoon lekker thuis op de 8track-recorder opgenomen en klinkt verdomd lekker. Ze hebben o.a. bij het Purple Noise Record Club-feestje in de Snackbar opgetreden en wonnen Stairway to Hedon. Op tijd naar Asteriks dus! 

Poster: Dieuwke Leicht.
Foto's: Marijn Bruinen.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.