Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Canshaker Pi + The Mighty Breaks + Bull

Vuig, zompig en snoeihard

Met hun legendarische live-reputatie reist Canshaker Pi Europa af en staan ze op festivals als Into The Great Wide Open en het invloedrijke SXSW (Texas). Met het nieuwe album Naughty Naughty Violence (2018) mag een tour langs de poppodia niet ontbreken. Eigenwijs, op volle kracht en genadeloos. Deze band speelt altijd alsof hun leven er vanaf hangt. Canshaker Pi nog niet live gezien? Dan is dit je moment. Het is tegendraads, vuig, zompig en snoeihard. Ga voor totale ontregeling en neem een snoekduik in de moshpit. 

Support komt van The Mighty Breaks, die je met hun fuzzy gitaarrock meevoeren naar de jaren negentig. De garageband voegt iets ongebruikelijks toe aan hun muziek en dat is niet alleen de saxofoon. Wat dan? Alle vijf bandleden van The Mighty Breaks zingen, waardoor elke track weer een ander gevoel en geluid produceert. Awesome toch!

Ook de Brits-Amerikaanse viermansformatie Bull is present. Met hoorbare invloeden van namen als Pixies, Eels, Neil Young, Nirvana en Smashing Pumpkins (to name a few) en een 'schijt-aan-stomme-dingen-instelling' staat de band garant voor een knallend feest.

Poster: Sjoerd van Schagen
Foto's: Rick Slagter

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.