Archief


Zalen Schaaf, € 7,50,-

Charlie & The Lesbians + The Sweet Release of Death + The Hunting Party

knoertharde garage punk

Heb je behoefte aan een ouderwets avondje punk? Stap dan in de chaotische wereld van Charlie & The Lesbians. Na een succesvolle show, begin 2018, komt het Eindhovense kwartet voor de tweede keer naar Leeuwarden om jullie een avond vol smerige, lompe en barbaarse energie te bezorgen. 

Frontman Charlie neemt het publiek bij de hand om zo snel mogelijk de kloof te dichten: hoe intenser het publiek, hoe beter de band speelt. Charlie & The Lesbians doen hun best om poppodia af te breken met hun knoertharde garage punk, en op ESNS transformeerden zij de kleine, vrij lege Marathonzaal in rap tempo naar een ‘’orgie van zweet en rondslingerend bier’’, aldus 3VOOR12. Maak je klaar voor een avond rauwe Brabantse gezelligheid!

Naast Charlie & The Lesbians staat ook The Sweet Release Of Death op het programma. Zoals de naam doet vermoeden is dit meer dan alleen een opwarmertje. Tijdens Welcome to The Village 2019 heb je al kennis kunnen maken met dit trio uit Rotterdam. Ze staan op het punt hun nieuwe album The Blissful Joy of Living te lanceren en zullen in Zalen Schaaf ook zeker hun livereputatie waarmaken. 

Last but not least staat The Hunting Party ook in Zalen Schaaf. Het Friese indiepoptrio staat garant voor muzikale climaxen en lanceert 21 september een nieuw album: Archaius. Als voorproefje is hun onlangs uitgebrachte single Departure online al te beluisteren. De band heeft hier in Friesland al redelijk zijn strepen verdiend, zo is podium Asteriks geen onbekend terrein en werd zanger Folkert al verkozen tot beste zanger bij de Kleine Prijs van Fryslân.


Poster: Dieuwke Leicht
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.