Archief


Blokhuispoort, 5,-

Christopher Paul Stelling + Joost Dijkema + Het Kanaal

Wat zijn we hier trots op: de Amerikaanse troubadour Christopher Paul Stelling keert terug naar Leeuwarden met zijn prachtige verhalen, verpakt in nog mooiere songs. Je zag hem hier jaren terug al eens bij Mijn Ouders en in De Gloppe, nu komt de legendarisch goede muzikant met band langs in je favoriete podium. Voor maar vijf euro. Kaarten gaan NU in de online voorverkoop! 

 

Ook in de hedendaagse digitale wereld zijn er nog altijd artiesten die op de ouderwetse manier een muzikale carrière opbouwen: door goede liedjes te schrijven en zoveel mogelijk op te treden. De New Yorkse singer-songwriter Christopher Paul Stelling is een voorbeeld van zo’n artiest. Christopher Paul Stelling combineert oude blues, Americana, folk en gospel. Hij is een echte troubadour die bijna altijd onderweg is. In zijn nummers vertelt hij verhalen die nog nooit eerder zijn verteld. Met zijn gitaar onder de arm heeft hij al reizend een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Hij weet zich hierin gesteund door de aloude traditie van barden en troubadours, maar ook door tijdsgenoten.

Support act is finger picking gitarist Joost Dijkema. Eerder dit jaar krijgt hij de benoeming ‘stadsmuzikant van Groningen’. Nu is het tijd om het Leeuwarder publiek te bekoren.  Joost vormt zijn liedjes door observaties en hersenspinsels uit heden en verleden. Laat je meenemen op een reis van melancholie, folk en gitaarcomposities.

Waag een duik in het diepe, donkere water samen met het Kanaal. Sander Koning en Evert Prummel presenteren met het Kanaal een combinatie van muziek, theater en poëzie. Samen vertellen zij het verhaal over de moderne jongere. Klinkt allemaal heel spannend, is het ook. Laten we zeggen dat dit de verrassingsact van de avond is. 

 

 

Poster: Sjoerd van Schagen

Foto's: Oscar Anjewierden

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.