Archief


Blokhuispoort, 5,-

Cookachoo + Project Bongo [Asteriks Verjaardag]

Yes, Yes, Yes, Asteriks wordt zes!

BETER! We zijn weer jarig, en daarom trakteren we je op een avond lang KEIHARD feest! Niemand minder dan Cookachoo zweept je op met een explosieve, dansbare mix van bass, electronica, dans en performance art. Ze trokken met hun bootylicious madness langs popzalen en brachten veel vreugde op festivals als Welcome to The Village, Dauwpop, Oerol, Milkshake, Mysteryland en Valtifest. Support van Project Bongo, kaarten gaan meteen in de voorverkoop, zowel online als bij King Kong! 

Such a handsome threesome! Cookachoo is één van de kleurrijkste bands die je ooit in ons land tegen gaat komen. In hun vorige single You’re Free horen we in ieder geval het Nederlandse antwoord op Die Antwoord. Met een zangeres die lijkt op Nicki Minaj zingen en rappen ze over vrijheid. Maar het drietal bouwt vooral één groot feest vol tropische hipheid en opzwepende beats. TANZEN! FISSA! ALLES!

Verjaardagssupport komt van Project Bongo! Elektronische beats, synths en gitaren vermengd met popsongs en edgy hooks a? la Phoenix en Two Door Cinema Club. De leden deelden een enorme passie voor dance beats en pop hooks, als MGMT. De Utrechters stonden al in het voorprogramma voor acts als The 1975, The Mystery Jets en The Boxer Rebellion. Daarnaast schopten ze kont in de Popronde, speelden ze op Sziget en wonnen ze de Utrechtse Popprijs. 

Poster: Coert Wigbels
Foto's: Denise Janssens

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.