Archief


Luwt, € 7,50,-

Geannuleerd: De Messen

Geannuleerd

SHOW IS GEANNULEERD

Superjammer: deze show kan niet doorgaan wegens persoonlijke omstandigheden bij één van de bandleden van De Messen. Kaartkopers krijgen natuurlijk hun geld terug. Daarover wordt binnenkort door ons een mailtje verstuurd.

De Messen is een formatie uit Groningen bestaande uit voormalig leden van Luie Hond, Luchtkasteel, LPG en Eva Waterbolk. Alle teksten van De Messen zijn Nederlandstalig en worden geschreven door alle bandleden, behalve door Wyno en Anne (die mogen niet meedoen). De Messen hebben een voorliefde voor schrijvers uit het laat-negentiende eeuwse Tsjechië, begin-twintigste eeuwse Frankrijk, het midden-twintigste eeuwse Californië, schrijvers met een B in hun naam, schrijvers die al hun vrouwelijke figuren Debbie of Betty noemen, schrijvers met een snor die verhult dat hun gezicht veel op dat van Doris Day lijkt en schrijvers die hun lege kommetje soep aan de wereld tonen als ware het een belangrijk literair werk. Als je De Messen onder stroom zet, ontstaat er kortsluiting op de maan.

De Kelders is sinds enige tijd een awesome chillout-plek rijker: Luwt. Ideaal voor een huiskamershow, al zeggen we zelf. Wat is Luwt? Suksawat schreef er een leuk artikel over. Lees zelf maar ;-)

Voor deze show zijn maar 40 tickets beschikbaar. vol=vol

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.