Archief


Dr Watson, € 7.50,-

De vette plekken tour: Jaipur Junction + Tristan Visser

Huiskamershow

Asteriks en Mijn Ouders slaan de handen ineen voor een reeks huiskamerconcerten. Deze vinden - zoals de titel al zegt - plaats op bijzondere plekken in de stad. Luister- en dansconcerten waarbij je na afloop lekker kunt blijven hangen. Dit keer presenteren wij een culturele crossover die je zeker gaat verrassen, in dé speakeasy bar van Leeuwarden. Locatie: Dr Watson.

Na een ontmoeting in 2018 in Jaipur ontstond er een bijzondere muzikale samenwerking tussen de Nederlandse drummer Otto en de Indiase zangeres Sarita. Na een aantal lessen, voorzichtige jams en bevlogen uitwisselingen over elkaars muziekcultuur besluiten ze om de stoute schoenen aan te trekken en samen een Europese tour te ondernemen.

Sarita heeft een stem die rechtstreeks uit de woestijn komt, met een groot melodisch en dynamisch bereik. Sufi liederen, mantra’s en bhajans worden door haar op een energieke en rauwe wijze voorgedragen. Een perfecte match met Otto zijn dynamische speelstijl en eigenzinnige sound.Indiase ritmes worden vrijelijk geïnterpreteerd met een robuuste sound en aangevuld met jazzy improvisaties. De samenwerking werd bijzonder positief ontvangen en nu zijn Sarita en Otto vastberaden om onder de naam Jaipur Junction een langdurige internationale samenwerking aan te gaan.

Tristan Visser is een Terschellinger muzikant die zijn fascinatie voor de zee vertaald in muziek. Met een gitaar op een schip verhalen ontdekken en delen met de wereld is zijn missie. ‘Onder Water’ is zijn meest recente project waarvoor hij bij Disko Eiland, Groenland een muzikale interactie
opzocht met een Bultrug. Hebben de geluiden die wij als mensen in zee maken effect op het leven onder water? Deze vraag onderzoekt hij in een audiovisuele performance.

Tijdschema:
20:00 uur: Deuren open
20:30 uur: Tristan Visser
21:15 uur: Jaipur Junction

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.