Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Deeptrax Records Label Night

DEEPTRAXTERIKS

De eerste Deeptrax Records showcase van onze buren, en wel in Asteriks! Deeptrax Records, een wereldwijd begrip in de underground vinyl scene. In 2017 openen ze hun eigen vinylperserij genaamd Deepgrooves. Het label focust zich op de diepere muziekstijlen in de underground house en techno scene. Tickets haal je voor € 7,50 online of bij King Kong Records. 

Naast de platenzaak is er een vinyl label waarop ze vergeten klassiekers uitbrengen en nieuwe artiesten een podium bieden. Bijzonder feitje: elke artiest treedt live op! Hieronder vind je een overzicht van de complete line-up. Dit wordt een avond waarbij je helemaal tot het nokkie kan dansen en raven. 

Sonar Base (live)
Met een heruitgave van het debut album van Sonar Base op Deeptrax Records is Frank De Groodt na 20 jaar weer terug van weg geweest. Deze mysterieuze producer uit het midden van het land is verantwoordelijk voor ontzettend veel underground hits. Zijn sound kan je omschrijven als een mix van techno, electro en IDM, een Detroit geluid geproduceerd in Nederland en nu sinds jaren weer live te horen bij ons in Leeuwarden. 

Antonio (Live)
Onze Italiaanse vriend welke tegenwoordig woonachtig is in Frankfurt maakt eigenwijze techno met new-wave invloeden. Harde krachtige beats met drumcomputers en synthesizers breekt deze man de tent af. Met releases op de meeste vooruitstrevende labels zoals Mannequin, UN.T.O en Natural Sciences is dit DE man om in de gaten te houden voor 2018. RAVE ON!

Aleks (Live)
Tussen DVS1 en Levon Vincent stond deze eigenwijze Haarlemmer geprogrammeerd op ADE. Omringd door allerlei hardware brak hij de tent af! Zijn eerste EP kwam uit op Natural Sciences en menig release daarna op Deeptrax. Rauwe electro met groovende techno, simpel toch effectief. Tijd om los te gaan!

Deeptrax Soundsystem (DJ)
De platenzaak, het label en tegenwoordig ook een vinyl perserij in de Blokhuispoort genaamd Deepgrooves. Waar stopt het? Tussen de bedrijven door zorgen de mannen van Deeptrax voor wat fijne beats. Kom dansen! 

 

Poster: Niels Lunter

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.