Archief


Blokhuispoort, 5,-

FLAMINGODS + Torii (seizoensafsluiter)

trippend het jaar uit

Beter: we strikten een stel eindbazen voor onze seizoensafsluiting. FLAMINGODS: exotische rock met flinke psychedelische invloeden. Ze mixen Afrikaanse ritmes met een hypnotiserende freak-folk-sound, en die combinatie werkt verdomd lekker. Denk Goat meets Tinariwen op de stoner-BBQ van Hawkwind, lekker trippen in de woestijn dus =] Support is er van Torii, kaarten scoor je voor maar vijf piek in de online vvk. Nu ook bij King Kong! 

Het vijftal multi-instrumentalisten met roots in zowel Engeland als Bahrein wordt bedolven met mooie recensies; maar da's ook niet gek met die indrukwekkende muziek van ze. Zoals The Guardian zei: “Prepare to be bombarded by bliss… Out of this world music.” Begin juni komen ze met een nieuwe plaat, mooi op tijd voor hun show in ons Asteriks! 

Torii: een inmiddels viijfkoppige band uit Amsterdam die je graag onderdompelt in psychedelische synth pop. De muziek van de band is moeilijk onder één genre te vangen: in de gitaar gedreven nummers zijn invloeden terug te horen uit avant-garde en experimentele rock. Torii bracht onlangs nog een te gekke EP uit bij Purple Noise Record Club, het bracht ze al op ondermeer Incubate, Le Guess Who? én het Noordelijk Film Festival! 

Poster: Wouter Hylkema
Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.