Archief


Blokhuispoort, 5,-

FLAMINGODS + Torii (seizoensafsluiter)

trippend het jaar uit

Beter: we strikten een stel eindbazen voor onze seizoensafsluiting. FLAMINGODS: exotische rock met flinke psychedelische invloeden. Ze mixen Afrikaanse ritmes met een hypnotiserende freak-folk-sound, en die combinatie werkt verdomd lekker. Denk Goat meets Tinariwen op de stoner-BBQ van Hawkwind, lekker trippen in de woestijn dus =] Support is er van Torii, kaarten scoor je voor maar vijf piek in de online vvk. Nu ook bij King Kong! 

Het vijftal multi-instrumentalisten met roots in zowel Engeland als Bahrein wordt bedolven met mooie recensies; maar da's ook niet gek met die indrukwekkende muziek van ze. Zoals The Guardian zei: “Prepare to be bombarded by bliss… Out of this world music.” Begin juni komen ze met een nieuwe plaat, mooi op tijd voor hun show in ons Asteriks! 

Torii: een inmiddels viijfkoppige band uit Amsterdam die je graag onderdompelt in psychedelische synth pop. De muziek van de band is moeilijk onder één genre te vangen: in de gitaar gedreven nummers zijn invloeden terug te horen uit avant-garde en experimentele rock. Torii bracht onlangs nog een te gekke EP uit bij Purple Noise Record Club, het bracht ze al op ondermeer Incubate, Le Guess Who? én het Noordelijk Film Festival! 

Poster: Wouter Hylkema
Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.