Archief


Blokhuispoort, 5,-

UITVERKOCHT: Frank Carter & the Rattlesnakes + God Damn

Oordoppen teisteren met roemruchte crowdsurfer

FUCKYEAH. Frank Carter in je Asteriks. De ruwe en roemruchte crowdsurfer is de voormalige zanger van de Engelse punkband Gallows, maar heeft met zijn Rattlesnakes een nieuwe uitlaatkep voor z'n muzikale woede. De roodharige Brit pompt nu meer melodie en rock & roll dan in zijn voorgaande bands door de speakers. Flink avond oordoppen testen dus, zoals je gewend bent voor maar vijf euro. De show is uitverkocht!

Frank Carter & the fucking Rattlesnakes in een punkrockmiddagrevue. Need we say more? Als frontman van Gallows ramde hij zijn ziel en zaligheid aan de weg (want timmeren gaat niet hard genoeg). Met zijn Rattlesnakes raast de hardcorepunk-orkaan nóg harder, beter, sneller en sterker. 

Support is er van God Damn (ja, die kun je kennen van #wttv15). Opgekropte stonerwoede in een allesverpletterende sound van twee Britten. Een beetje in de stijl van Royal Blood of Slaves, maar dan met wat meer ballen. Een duizelingwekkende mix van prikkeldraadgitaren, longen uit je lijf en drums als wilde paarden. God Damn.
 

Poster: Wouter Hylkema
Foto's: Bob de Vries

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.