Archief


De Mannen van Staal, ,-

Fuerza Bruta x Asteriks

hypermodern spektakel

Samen met New Noardic Wave en Stichting VHDG organiseren we het randprogramma van Fuerza Bruta. Het grote dans-, theater- en acrobatiekspektakel dat dit jaar bij de Mannen van Staal plaatsvindt. Van 5 t/m 19 december kun jij een duik nemen in deze bizarre wereld. Wat je kunt verwachten? Dat lees je hier. 

Met deze unieke samenwerking brengen we lokale acts naar het internationale Fuerza Bruta. Wat natuurlijk supertof is! Heb je de show van Fuerza Bruta beleefd, dan zorgen wij ervoor dat je energielevel op peil blijft. Het wordt heet, het wordt hard en het wordt hypermodern! Hier zijn de artiesten die je op Fuerza Bruta ziet:

Klankveld is een driekoppige Duits/Nederlandse techno-act, opererend vanuit Groningen. Live spelen de drie electro-genieën alles zelf in. Met analoge synthesizers en drummachines tilt Klankveld elektronische muziek naar een hoger niveau, waarin ze hun publiek volledig meesleuren. Diepe bassen, dampende sounds en dikke melodieën zorgen voor een spannende opbouw.

Nederlandstalige synthrock over ambities en hard willen gaan: Hilbrandt neemt je mee de snelweg op om daar stil te staan. Laat je door middel van beukende, dansbare synthrock, snerpende autotune en troostende odes aan de burn-out verlossen van je ambities en genezen van het wakker liggen.

The Resurrection maakt body music voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

Bekijk deze website voor het volledige programma en tickets. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.