Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

GOLD + An Evening With Knives

Hoog tijd voor een avond vol donkere gitaren in Asteriks, en hoe kan dat beter dan met één van de meest spannende Nederlandse bands van dit moment: Gold. Genre doorbrekende rock met zangeres Milena Eva als mysterieus middelpunt. Support komt van de Eindhovense band An Evening With Knives. Haal je kaarten via DIT linkje voor € 7,50! OJA, check ook nog even dit vette interview van NMTH met de band: interview GOLD.

Dark rock post-everything is hoe Gold het zelf noemt. Rock is het, en donker in het zeker. Verder kun je er inderdaad van alles in terug horen. Soms schuurt het tegen de metal aan, dan weer met lome stoner-riffs. Na de succesvolle plaat No Image uit 2015 is er nu The Optimist. Openingstrack You too Must Die zet meteen de toon. De teksten zijn wel degelijk maatschappijkritisch. Gold probeert met hun muziek genres en scenes te doorbreken, om op deze manier mensen dichter bij elkaar te brengen.

Uit Eindhoven komt An Evening With Knives. Denk post-metal, psychedelische rock en doom metal. Met z’n drieën maken de heren een indrukwekkende wall of sound met vaak onverwachte wendingen. Luister maar eens naar EP Serrated (2018) en je weet wat ze bedoelen. 

 

Poster: RJ van Assen

Foto's: Ymkje Veenstra

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.