Archief


Blokhuispoort, 10,-

Hallo Venray + Suit and Tie Johns

Hier is dat funky feestje!

Dertigwerf Hoera! Nederlands' oerrockers Hallo Venray bestaan 30 jaar en de mannen vieren dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het plaat is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. Kaarten voor dit te gekke verjaardagsfeest gaan per direct voor tien euro in de voorverkoop - zowel online als bij King Kong Records. Support is er van Suit and Tie Johns. Mis. Het. Niet. 

In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met meestermuzikant JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album is inmiddels uit via Excelsior-Recordings, op 2 juni hoor je live het resultaat in Asteriks. 

Suit and Tie Johns debuteerde in 2013 met het door Henk Jonkers geproduceerde stampende album “PAUL”. Met DIY to the max. en een coolheidsfactor 100 speelde de band o.a. Tweetakt, Noorderslag, Valkhoffestival en Incubate. Begin 2017 werken zanger liedjesschrijver Nick Crouwell en multi-instrumentalist Teun Gruijters samen met Hallo Venray frontman Henk Koorn aan nieuw materiaal. Slechts twee kernleden dus, maar wel met allerlei aanhang waarmee besmettelijk groovende liedjes ook live gespeeld worden. Het zal de nodige wenkbrauwen doen fronsen, want de heren hebben de Fuzzpedalen en tape echo, s in de kast gezet maar, voor de binnenkort te verwachte nieuwe releases niet hun stropdas doorgeknipt.

20.00 - deuren open
20.45 - Suit and Tie Johns
22.00 - Hallo Venray

Poster: Dennis Keeskamp

Foto's: Oscar Anjewierden

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.