Archief


Blokhuispoort, 10,-

Hallo Venray + Suit and Tie Johns

Hier is dat funky feestje!

Dertigwerf Hoera! Nederlands' oerrockers Hallo Venray bestaan 30 jaar en de mannen vieren dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het plaat is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. Kaarten voor dit te gekke verjaardagsfeest gaan per direct voor tien euro in de voorverkoop - zowel online als bij King Kong Records. Support is er van Suit and Tie Johns. Mis. Het. Niet. 

In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met meestermuzikant JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album is inmiddels uit via Excelsior-Recordings, op 2 juni hoor je live het resultaat in Asteriks. 

Suit and Tie Johns debuteerde in 2013 met het door Henk Jonkers geproduceerde stampende album “PAUL”. Met DIY to the max. en een coolheidsfactor 100 speelde de band o.a. Tweetakt, Noorderslag, Valkhoffestival en Incubate. Begin 2017 werken zanger liedjesschrijver Nick Crouwell en multi-instrumentalist Teun Gruijters samen met Hallo Venray frontman Henk Koorn aan nieuw materiaal. Slechts twee kernleden dus, maar wel met allerlei aanhang waarmee besmettelijk groovende liedjes ook live gespeeld worden. Het zal de nodige wenkbrauwen doen fronsen, want de heren hebben de Fuzzpedalen en tape echo, s in de kast gezet maar, voor de binnenkort te verwachte nieuwe releases niet hun stropdas doorgeknipt.

20.00 - deuren open
20.45 - Suit and Tie Johns
22.00 - Hallo Venray

Poster: Dennis Keeskamp

Foto's: Oscar Anjewierden

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.