Archief


Blokhuispoort, 5,-

[UITVERKOCHT] Hallo Venray + Seewolf

volmaakte onthaastingspop voor softies

Hallo Venray, Hallo! Ben je daar weer, met je volmaakte onthaastingspop? Daar zijn we blij om. Tien jaar geleden mocht het dan misschien niet zo aanslaan, die volmaakte schoonheid op het album Vegetables & Fruit, maar de heruitgave is een schot in de roos. De afwisseling van gruizige rock en prachtige kleine liedjes beluister je bij ons voor maar vijf piek: kaarten zijn online en bij King Kong Records te koop. Krijg je Seewolf er meteen bij, Automatic Sam heeft helaas moeten afzeggen wegens een blessure bij een van de bandleden. 

Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers brachten in 2005 de Nederrockklassieker Vegetables & Fruit uit. Het was de vijfde plaat van Hallo Venray, maar de eerste waarop het trio z'n definitieve vorm vond. En het album was zó goed en uniek, dat het allesbehalve hip was. Zoveel hipheid konden we toen gewoonweg niet handelen. Nu wel. Want wat klinkt die verkreukelde stem van Henk Koorn mooi breekbaar en wat een feest om de mannen te zien spelen. Bij ons. Aw yeah. 

Uit de Friese klei: Seewolf! Hun geloof in en liefde voor muziek, heeft Seewolf doen besluiten in het najaar van 2014 aan wal te kruipen. Met het vaste land onder de voeten is de band hard aan het werk gegaan. Boven op de dijk in Friesland komen ze samen om tot diep in de nacht muziek te maken. Hier laten ze hun klanken meevoeren door de wind. Atmosferische on the road muziek met een psychedelisch tintje en nonchalante zang, maakt Seewolf onmisbaar! 

Automatic Sam heeft helaas afgezegd. Een van de bandleden heeft een blessure opgelopen en kan daardoor niet spelen. Beterschap! 

 
Schema:
21:00 uur - Seewolf
22:15 uur - Hallo Venray
 
Poster: Chris Hempenius
Foto's: Marc de Fotograaf

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.