Archief


Blokhuispoort, 5,69,-

HER's + The Visual

Hipsteriks

Op zoek naar je nieuwe favoriete band? Dat komt goed uit, want die hebben we net geboekt: Her's. De een komt uit Noorwegen, de ander uit Engeland. Laat deze twee toffe gasten elkaar als student ontmoeten in Liverpool en dan krijg je.. Juist! Te gekke indiepop van de allerbovenste plank. Ze staan in Asteriks en daar wil je bij zijn. Support komt van The Visual uit Amsterdam en kaarten (vijf piek) zijn nu online en bij King Kong Records verkrijgbaar.

Een gezamenlijke waardering voor onder andere The Smiths en Ariel Pink en hun eigenaardige humor, bracht deze jongens nader tot elkaar. Nu creëren ze hun eigen frisse sound. Met een gitaar, basgitaar en een good old drummachine waar het hoofd van ‘spirit animal’ Pierce Brosnan op prijkt, nemen Audun Laading en Stephen Fitzpatrick je mee naar hun heerlijke wereld van dream-pop. Laat je zeker niet voor de gek houden door de koele afkomst van deze jongens, want de nummers van Her’s zijn zonnig, zwoel en oh zo fijn! Met hun debuutalbum Songs of Her’s trakteert dit duo je op catchy nummers die je meezingt alsof ze al jaren je favoriete band zijn. Het is dus niet zo gek dat de fanbase van Her’s zich steeds verder uitbreidt. 

Support komt van Amsterdamse band the Visual. Het tweetal vertolkt sfeervolle en rustige nummers in combinatie met een welgevormde melodie. Met haar expressieve stem vormt Anna van Rij het absolute aandachtspunt. Muziek van de Visual gaat van warm naar kil, soms vol smacht en verleiding, onderkoeld en somber. De band is niet vies van een experiment en dat zie je op het podium terug. In december 2017 veroverden ze menig hart in de Melkweg met hun EP-release-show van de plaat Translation. Het tweetal is nog maar kort bezig, maar dit jaar komt er alweer een nieuwe plaat uit. Laat je meeslepen met nummers over identiteit, geaardheid en menselijke relaties en geniet van de Visual. 

Treur niet, want we gaan gewoon nog lekker door =] Na de show van Her's draaien Jorrit Praamstra (Vera) en Jelle van Gosliga (Asteriks) de lekkerste indie nummers voor je. Dat wordt doordansen tot in de nachtsteriks!

 

 

 

Poster: RJ van Assen

Foto's: Denise Janssens

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.