Archief


Blokhuispoort, 5,-,-

Uitverkocht - Het Grote Asteriks Uitzwaai Feest!

Laatste keer Blokhuispoort jongu

Asteriks vertrekt uit de Blokhuispoort. Bestemming: nog onbekend. Maar we kunnen dit niet laten gaan zonder een waardige uitvaart. Daarom deze extra en aller-allerlaatste show. Nog één keer vijf euro lappen voor een veel te dikke line-up. Nog één keer ‘per ongeluk’ je bier morsen omdat je danspassen dan beter tot hun recht komen. Nog één kans om lief te lachen naar al die vrijwilligers. Dit wordt een avond én nacht om te onthouden. De deuren openen om 19:30 uur, de uitvaartdienst begint stipt om 20:00 uur. Deze show is uitverkocht. 

Line-up:

La Jungle
Volgens Koen H. de beste liveband ooit. Bij hun optredens laat hij naar eigen zeggen telkens een traantje (we gaan er vanuit dat dit een goed teken is). De Belgen luiden de nacht in, als perfecte act die tussen band en elektronische dansmuziek in zit.

Douwe Dijkstra en de sneue vertoning
Douwe Dijkstra en de sneue vertoning maken liedjes over sterven en de dood, en voor de gelegenheid hebben we ze gevraagd om de allerlaatste keer 20:00 uur in de Blokhuispoort uit te leiden.

Maask
Deze Fries om Utens (hij komt uit Sneek en heet eigenlijk Joost Maaskant) ken je wel. Van Welcome to The Village, Mijn Ouders, of gewoon omdat hij de beste vocal artist van Nederland is en geen podium kan verlaten zonder legendarisch feest.

2manykofferdjs
Nee, dit is geen typfout. Dit zijn dj Klap en vj Toepoel met hun eerbetoon aan de ‘echte’ 2manydj’s. Maar dan beter, vinden wij.

The Escalates
Beste live feestband van Leeuwarden met Lennard Fopma, Yorn Overwijk en Asteriks’ eigen pretty boy Wytse Dijkstra achter de drums. Lekker hoor.

Nothing
Pure cult. Het Leeuwarder electrorockduo speelde tijdens Serious Record maar liefst 11 keer en redde daarmee officieel het langste concert ooit. Niet te stoppen, die mannen. Net als Asteriks.

De acts zullen worden afgewisseld door bekende dj’s als PEEN Soundsystem en dj Jelleclaw.

 

Poster: RJ van Assen
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.