Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

TDI Presents: Hey Elbow + San Dollar + Kinoo

Stap uit de realiteit, want Hey Elbow komt naar Asteriks! Buitenaards strakke electropop van Zweedse bodem. Ontdek het vrijdagavond 18 mei en scoor je tickets vast online of bij King Kong Records voor € 7,50. Support komt deze avond van San Dollar en Kinoo.

De Zweedse electrotoppers maken sinds 2013 al excentrieke muziek die onlangs uitmondde in het tweede album C0C0C0, dat debuutalbum Every Other uit 2015 opvolgt. De muzikale wereld van Hey Elbow is bijzonder dromerig, emotioneel geladen en volgestopt met zachte en overdonderende melodieën. Bereid je voor op een eigenaardige mix van mooie klanken, experimentele tunes en ontdek het fenomeen dat Hey Elbow heet. 

San Dollar maakt groovende, dansbare muziek waarbij het voelt alsof de zon altijd schijnt. Het Amsterdamse gezelschap mixt groove, synthpop en Afrikaanse invloeden tot een aangenaam geheel. San Dollar verschijnt eerder al op radar als support van Moss en Indian Askin. Zuivere vocalen gecombineerd met een West-Coast gitaarsound, strakke ritmes en catchy melodieën. Dansers zijn welkom! 

Pak de eerste trein naar Groningen en daar tref je Kinoo aan. Een onhandig clubje romantici. Zijn voelen zich helemaal thuis tussen de stadse drukte en een plasje nuchterheid. Kinoo klinkt als je brommer in een emotionele bui: motorisch, soms ongemakkelijk ruizig, en het neemt je mee op reis. Ze speelden o.a. in de voorprogramma's van Ultimate Painting, Beverly en Eerie Wanda.

 

Poster: Niels Lunter
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.