Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

TDI Presents: Hey Elbow + San Dollar + Kinoo

Stap uit de realiteit, want Hey Elbow komt naar Asteriks! Buitenaards strakke electropop van Zweedse bodem. Ontdek het vrijdagavond 18 mei en scoor je tickets vast online of bij King Kong Records voor € 7,50. Support komt deze avond van San Dollar en Kinoo.

De Zweedse electrotoppers maken sinds 2013 al excentrieke muziek die onlangs uitmondde in het tweede album C0C0C0, dat debuutalbum Every Other uit 2015 opvolgt. De muzikale wereld van Hey Elbow is bijzonder dromerig, emotioneel geladen en volgestopt met zachte en overdonderende melodieën. Bereid je voor op een eigenaardige mix van mooie klanken, experimentele tunes en ontdek het fenomeen dat Hey Elbow heet. 

San Dollar maakt groovende, dansbare muziek waarbij het voelt alsof de zon altijd schijnt. Het Amsterdamse gezelschap mixt groove, synthpop en Afrikaanse invloeden tot een aangenaam geheel. San Dollar verschijnt eerder al op radar als support van Moss en Indian Askin. Zuivere vocalen gecombineerd met een West-Coast gitaarsound, strakke ritmes en catchy melodieën. Dansers zijn welkom! 

Pak de eerste trein naar Groningen en daar tref je Kinoo aan. Een onhandig clubje romantici. Zijn voelen zich helemaal thuis tussen de stadse drukte en een plasje nuchterheid. Kinoo klinkt als je brommer in een emotionele bui: motorisch, soms ongemakkelijk ruizig, en het neemt je mee op reis. Ze speelden o.a. in de voorprogramma's van Ultimate Painting, Beverly en Eerie Wanda.

 

Poster: Niels Lunter
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.