Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Ian Clement + Man From The South

Donkere en intieme folk

Ian Clement laat zijn ruige rockmakkers van Wallace Vanborn even voor wat ze zijn en gaat opnieuw intiem met zijn nieuwe single Hardly. De wall of sound waar hij zich normaliter achter verstopte maakt plaats voor een kwetsbaarder, intiemer geluid. Tickets zijn online en bij King Kong Records verkrijgbaar voor € 7,50. 

Liefhebbers van Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe vallen met bosjes voor de verhalen van Ian Clement. Deze avond speelt hij donkere, ingetogen folksongs met een enkele uitschieter in de Vanborn-richting. In 2014 gaf hij een intiem huiskamerconcert in Leeuwarden - check: Mijn Ouders - waarbij hij menig toeschouwer kippenvel bezorgde. Dit keer speelt Clement zijn adembenemend mooie liedjes in Asteriks. 

De muziek van Man From The South schommelt tussen intimiteit, ongemak en donkere folk. Met zijn pure en melancholische stemgeluid kruipt Paul van Hulten onder de huid van zijn luisteraars. Het dit jaar uitgekomen album The disappearance of man from the south toont de intense klasse van de Eindhovense zanger. Melancholica en bitterzoete melodieën klinken op dit album intenser dan ooit tevoren.


Poster: Studio Vonnie
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.