Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Ian Clement + Man From The South

Donkere en intieme folk

Ian Clement laat zijn ruige rockmakkers van Wallace Vanborn even voor wat ze zijn en gaat opnieuw intiem met zijn nieuwe single Hardly. De wall of sound waar hij zich normaliter achter verstopte maakt plaats voor een kwetsbaarder, intiemer geluid. Tickets zijn online en bij King Kong Records verkrijgbaar voor € 7,50. 

Liefhebbers van Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe vallen met bosjes voor de verhalen van Ian Clement. Deze avond speelt hij donkere, ingetogen folksongs met een enkele uitschieter in de Vanborn-richting. In 2014 gaf hij een intiem huiskamerconcert in Leeuwarden - check: Mijn Ouders - waarbij hij menig toeschouwer kippenvel bezorgde. Dit keer speelt Clement zijn adembenemend mooie liedjes in Asteriks. 

De muziek van Man From The South schommelt tussen intimiteit, ongemak en donkere folk. Met zijn pure en melancholische stemgeluid kruipt Paul van Hulten onder de huid van zijn luisteraars. Het dit jaar uitgekomen album The disappearance of man from the south toont de intense klasse van de Eindhovense zanger. Melancholica en bitterzoete melodieën klinken op dit album intenser dan ooit tevoren.


Poster: Studio Vonnie
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.