Archief


Neushoorn Cafe, 7,50,-

Jagd + Kieff + The Desmonds

Maak je klaar voor een ouderwets rauwe Asteriks avond vol indierock, noisepop en garagerock. Drie bands in je smoel, koud bier en een gloednieuwe Asteriks locatie: het Neushoorn café. Help je mee de boel op z'n kop te zetten?

Headliner van de avond is Jagd, die bekend staat om hun freaky indierock. Van de snerpende gitaren en beukende drums gaat een onontkoombare dreiging uit. Vol overgave stort de band zich op het publiek, om haar vervolgens uitgeput achter te laten. Geloof ons, deze band gaat groot worden. Klinkt als Alice in Wonderland meets David Lynch, maar dan barser, botter en bruusker. Bijzonder: dit is de enige clubshow die de band dit voorjaar doet. Ze zijn namelijk druk bezig met een nieuw album dat eind dit jaar uitkomt.

KIEFF uit Oegstgeest groeit in rap tempo uit tot een van de meest energie jonge livebands uit de lage landen. De band maakte aanvankelijk indruk met pakkende, licht-theatrale noisepop in het verlengde van Billy Childish, Swell Maps en Richard Hell. Die lo-fi charme maakt geleidelijk plaats voor stormachtige, psychedelische jams en felle tempowisselingen. 

Niets staat zo garant voor een hyper-energieke muziekervaring als een portie brutale garagerock. The Desmonds geven in 2018 een flinke jengel aan hun gitaren en laten datzelfde jaar de single Street Signs los. Jong, opstandig en barstend van energie breken zij bomvolle zalen af. 

Kaarten zijn online en bij King Kong Records verkrijgbaar voor € 7,50. 


Poster: Dieuwke Leicht
Foto'sL Nico Boersma en Annerie Huls

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.