Archief


Blokhuispoort, 12,50,-

JD Wilkes & The Legendary Shack Shakers + Baby Face Nelson

Lang leve deze koning!

We vieren Koningsnacht met één van de tofste koningen uit de Amerikaanse muziekwereld: JD Wilkes (ja, hij van The Legendary Shack Shakers)! In speciale setting komt hij op 26 april naar Leeuwarden om zijn gloednieuwe album te presenteren. Zijn nieuwe plaat Fire Dream hoor je hier. Support komt van het Utrechtse Baby Face Nelson. Tickets scoor je nu online voor € 12,50! 

JD Wilkes ken je natuurlijk als die prettig gestoorde frontman van de Legendary Shack Shakers, die met hun knallende mix van rockabilly, punkblues, country en roots ooit nog één van de allereerste Asteriksshows ooit gaven (in De Gloppe notabene). Nu komt hij terug, en hoe: 16 februari komt Fire Dream uit. Zijn eerste soloalbum, waarop hij diep in zijn Kentucky roots duikt. Verwacht ragfijne bluegrass, epische hillbilly, swingende blues, maar ook jazz, punk en moddervette swamp rock. In Asteriks wordt Wilkes geflankeerd door drie van zijn Legendary Shack Shakers. 

Een geluid als een aanstormende stoomtrein vol woest-drinkende countryrockers. Een galopperend paard met een vloekende bankrover in het zadel. Een vierkoppig monster dat zijn recht doet gelden. Dat is Baby Face Nelson. Maak je klaar op een show vol country, honky-tonk en punkrock. De liefde voor Johnny Cash, Waylon Jennings en Hank Williams (I en III) worden door een gezamenlijk rock'n'roll-verleden vertaald in een razende show. 

Koningsnacht met bier en moddervette muziek dus. Zorg dat je erbij bent! 

 

Poster: Donny van der Velden
Foto's: Emma van Schuppen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.