Archief


De Blokhuispoort, 7,50,-

MDC III + Planting

jazzy. freaky. spacy.

MDC III is het nieuwe project van saxofonist Mattias de Craene, bekend van Nordmann. In dit project laat hij zich begeleiden door twee drummers, Simon Segers (De Beren Gieren, Stadt, Absynthe Minded) en Lennert Jacobs (The Germans, Hong Kong Dong).

Op hun bijzonder avontuurlijke en aanstekelijke debuut begeeft MDC III zich op een wolk van jazz, pop en vrije improvisatie. Het nieuwe album Dreamhatcher is een blauwdruk van het avontuur en de muzikale gekte die de huidige Belgische jazz zo kenmerkt. De Craene blaast daarbij vrij op sax of fluit tegen de logge, repeterende jungle-ritmes van Segers en Jacobs. Kleine percussie, elektronica en een diepe galm zorgen daarbij voor een donkere, soms bijna horror-achtige sfeer. Het beeldende Dreamhatcher zou de soundtrack kunnen zijn van een hele obscure en duistere Belgische cultfilm.

Planting ken je misschien als gangmember van Deeptrax Records en Deepgrooves, of voorheen van Nokturn√©. Er is hoe dan ook niks digitaals aan hem, want Planting is een echte vinyl-nerd. Dat 'ie een nerd is, is dan weer mooi voor ons, want het verzekert ons van gouden tracks om op te dansen. Vanavond draait hij vooral dansbare jazz, funk, soul en Brazil. 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.