Archief


Blokhuispoort, 5,-

MICH + Moon Tapes + Korfbal

Een nieuw project van Piet Parra en Rimer London van Le Le, Bastiaan Bosma van Aux Raus, Mick Johan van Firestone en live ook nog eens met Sofie Winterson op bas. MICH is een band die je niet snel aan ziet komen met zo’n diverse samenstelling, maar tegelijkertijd ook weer volkomen logisch is. Het muzikale superkwartet maakt korte, somber stemmende liedjes die zowel wat weghebben van surfrock als shoegaze. Moon Tapes en Korfbal supporten, de online voorverkoop is gestart! 

MICH (spreek uit: mig) is een muzikaal studioproject uit Amsterdam. Ondanks de misantropische aard van haar muziek prefereert de band zowel onderling als naar de buitenwereld te communiceren via de 'laughing bursting with tears’-smiley. Een goed antwoord op vrijwel iedere vraag. Muzikaal refereert MICH aan diverse bekende en onbekende shoegaze, wave en krautrock acts die hun voor gingen. Hoe dat dan klinkt? Check dat supertoffe album van ze maar eens. 

Moon Tapes: retegoeie dreampop uit Amsterdam. Dit voorjaar verschijnt een nieuwe EP van ze, waarvan de ingetogen nieuwe single Surf Song in première ging bij The Daily Indie. Lekker dromerig en nostalgisch, maar bovenal extreem fijn om naar te luisteren. Die sunshine pop-sound van ze bracht de band al naar Sziget, DWDD, supports voor oa Ringo Deathstarr, en binnenkort gewoon in je Asteriks. Hell yes. 

De supergroep Korfbal zagen we al aan het werk op Freeze, waar ze het Neushoorn Café aan gort speelden. Korfbal is een alternative rockformatie, opgebouwd door leden van The Homesick, Creepy Karpis en Leon Harms. Collegerock zoals je van Wheatus gewend bent, maar dan nog even wat steviger. En beter. Wie het niet wilt zien, moet het maar geloven.

Poster: Dennis Keeskamp

Foto's: Oscar Anjewierden

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.