Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Mysterons + Echo Movis

dreamy trippings are go!

Start je ruimteschip maar vast op, want op 24 maart zoeven The Mysterons weer langs Asteriks. De naam is gebaseerd op de sci-fi poppenserie met Captain Scarlett, de muziek klinkt minstens zo spacy. Met bandleden van Jungle by Night in de gelederen is dit een garantie voor een vette avond. Support is er van Echo Movis, kaarten kosten vijf euro en zijn te koop via onze site en bij King Kong Records in Leeuwarden. 

Mysterons, was dat niet ook een liedje van Portishead? Dat klopt. En hoewel de bandleden waarschijnlijk nog geboren moesten werden toen dat liedje uitkwam is de muzikale link snel gelegd. Zangeres Josephine van Schaik vormt met haar dromerige stem het middelpunt van deze groovende machine. En de groove is waar het om draait bij The Mysterons, zoals je misschien mag verwachten met de ritmesectie van Jungle by Night. De vijf supertalenten kennen elkaar van het Amsterdamse conservatorium en brachten onlangs hun debuutalbum Meandering uit. De plaat viel meteen supergoed in de smaak bij pers en publiek. 

Echo Movis is een psychedelische pop band die bestaat uit drie jonge muzikanten die laten zich inspireren door de sixties, nineties en dramatisch gedoe om hen heen. Het drietal speelt vanaf jongs af aan samen, en deelt een passie voor een erg breed scala aan muziek, van The Beach Boys door naar Teenage Dirtbag, naar koude Trap-beats. Met als eikpunt het psychedelische aspect in muziek. ‘opgeslokt worden door een vette track is beter dan drugs’ - kunnen we die op een tegeltje krijgen? Echo Movis bouwde al een dik cv: debuut EP Beautiful Glitch werd uitbracht in een stamvolle Ekko, de band speelde 28 Popronde optredens, en opende in een uitverkochte Paradiso Tolhuistuin voor hun persoonlijke favoriet Unknown Mortal Orchestra <3

Poster: Mariel Peters

Foto's:Oscar Anjewierden

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.