Archief


Blokhuispoort, 10,87,-

*UITVERKOCHT* Navarone + Rhinorino + Storksky

Uitverkocht

Een combinatie van gruizige rock, blues en folk is wat je mag verwachten van de Nijmeegse band Navarone. De band heeft een authentiek geluid dat doet denken aan jaren zeventig rock met een moderne inslag. De band heeft in januari 2017 hun derde album Oscillation uitgebracht. Opvolger van Vim and Vigor en A Darker Shade of White, het debuutalbum dat de band in eigen beheer uitbracht. Goed nieuws: Navarone speelt lekker lang!

LET OP: Deze show is uitverkocht

Navarone heeft met Oscillation een ambitieus album neergezet. Een album dat live nog wel het beste uit de verf komt, aangezien de band bekend staat om zijn stevige podiumreputatie. Met vele festivals en podia op naam waaronder Sziget, Eurosonic Noorderslag, Welcome to the Village doet deze band het rockhart sneller kloppen! De invloeden van bazen zoals Led Zeppelin, Queen en De Staat zijn duidelijk aanwezig. De tracks zijn bombastisch, energiek en de sound verveelt geen moment. Hier en daar zitten er ook een aantal rustigere tracks tussen. Van rootsy kampvuur songs tot knallende powerballads. De band weet de geschiedenis van de rockmuziek te vatten en om te zetten naar hun eigen sound. Onconventioneel en met enthousiasme. Een leuk feitje is dat de mannen in het voorprogramma van The Golden Earring hebben gespeeld. Navarone is er zeker eentje die je niet mag missen. 

Vorig jaar speelden ze in Asteriks tijdens het voorprogramma van Drive Like Maria, en nu komen ze terug: Storksky! Het succesvolle muzikale project van Michiel Claessen dat hem en drummer Roy Moonen vorig jaar een dik verdiende plek op Pinkpop opleverde. Met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen zorgt het duo Storksky steeds weer voor een overtuigende podiumprestatie. 

We beginnen de avond met Rhinorino. Terwijl we nog afkoelen van hun EP Today die vorig jaar uitkam, komt het Utrechtse Stoner Rocktrio Rhinorino dit jaar met de energieke opvolger Another Cocktail. Geïnspireerd door Queens of the Stone Age en The Eagles of Death Metal beloven Pim, Susie Q en Sytse een strakke rockshow met een heerlijke sexy edge. 

 

Poster: Chris Hempenius

Foto's: Oscar Anjewierden

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.