Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Onmens + Caron + Elske van der Ploeg

Deze beats lusten je rauw

We gaan deze avond hard met Onmens en Caron! Juist: rauw geweld uit de speakers, rechtstreeks naar je geile trommelvliezen. Beuk je weg naar de pit op de post-punk riffs. Doe daar je ding op dit elektronische gevaarte van een ongekend level. Beide bands spelen je kapot tot een keihard hoogtepunt. Waar wacht je nog op?

De in Leeuwarden geboren Marcel Caron debuteert in 2014 met zijn EP Dualism op het vinyllabel van de bekende producer Conforce, waarop hij zijn duister melancholische kijk op electro, acid en techno presenteert aan de wereld. In 2017 brengt hij festivals als Promised Land in beweging met zijn analoge livesets en ook dit jaar zit Caron niet stil: in januari verschijnt zijn nieuwste Haunted Memory EP uit op het Britse label Brokntoys met een eigenzinnige blend van overstuurde melancholische electro-acid. Speciaal voor deze avond bundelt Caron zijn krachten met vj Richard Toepoel voor een unieke audiovisuele liveshow.

Door met bikkelhard elektronisch én vocaal geweld uit België. Kasper van Esbroeck en Sigfried Burrough vormen samen de band Onmens. Gevormd uit de ranzige resten van wat ooit de Belgische rave generatie was, komt dit duo keihard terug met hun elektronische sound. De plaat Misdracht (2015) wordt een jaar later opgevolgd door het net zo lawaaiige Witruimte. In juli 2018 geeft iedereen zich over aan het intense geluid van dit veelzijdige duo op Dour. Met een combi van techno, hardcore, acid en punk is de stijl van Onmens grenzeloos. Keihard rammen op deze techno noise. 

Ben je aan het eind van de avond nog niet klaar met dansen? Dan heb je geluk! Op vertoon van je Asteriks-stempel krijg je bij de kassa van Club Hemingway 50% korting op hun Digital_Analog feest. Party on!


Poster: Lotte & Katja

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.