Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Onmens + Caron + Elske van der Ploeg

Deze beats lusten je rauw

We gaan deze avond hard met Onmens en Caron! Juist: rauw geweld uit de speakers, rechtstreeks naar je geile trommelvliezen. Beuk je weg naar de pit op de post-punk riffs. Doe daar je ding op dit elektronische gevaarte van een ongekend level. Beide bands spelen je kapot tot een keihard hoogtepunt. Waar wacht je nog op?

De in Leeuwarden geboren Marcel Caron debuteert in 2014 met zijn EP Dualism op het vinyllabel van de bekende producer Conforce, waarop hij zijn duister melancholische kijk op electro, acid en techno presenteert aan de wereld. In 2017 brengt hij festivals als Promised Land in beweging met zijn analoge livesets en ook dit jaar zit Caron niet stil: in januari verschijnt zijn nieuwste Haunted Memory EP uit op het Britse label Brokntoys met een eigenzinnige blend van overstuurde melancholische electro-acid. Speciaal voor deze avond bundelt Caron zijn krachten met vj Richard Toepoel voor een unieke audiovisuele liveshow.

Door met bikkelhard elektronisch én vocaal geweld uit België. Kasper van Esbroeck en Sigfried Burrough vormen samen de band Onmens. Gevormd uit de ranzige resten van wat ooit de Belgische rave generatie was, komt dit duo keihard terug met hun elektronische sound. De plaat Misdracht (2015) wordt een jaar later opgevolgd door het net zo lawaaiige Witruimte. In juli 2018 geeft iedereen zich over aan het intense geluid van dit veelzijdige duo op Dour. Met een combi van techno, hardcore, acid en punk is de stijl van Onmens grenzeloos. Keihard rammen op deze techno noise. 

Ben je aan het eind van de avond nog niet klaar met dansen? Dan heb je geluk! Op vertoon van je Asteriks-stempel krijg je bij de kassa van Club Hemingway 50% korting op hun Digital_Analog feest. Party on!


Poster: Lotte & Katja

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.