Archief


Zalen Schaaf, 7.50,-

Orchestre Partout + Bokito Brass Band + Planting

Grenzeloze dansmuziek

Jawel, Asteriks tikt alweer de negen jaar aan! Tijd voor een verjaardagsfuif dus. Dit keer met een wel heel bijzondere band: Orchestre Partout. Een collectief van nieuwkomers, gevormd door een gezamenlijke liefde voor muziek. Op 13 september blazen ze speciaal voor ons het dak eraf! HOERA.

Orchestre Partout is zonder meer een buitengewone act te noemen. De groep bestaat uit gevluchte muzikanten met verschillende achtergronden. Ze spelen dan ook nummers in diverse talen en genres: van Afrikaanse High-Life ritmes tot extatische Bollywood songs. Het kan allemaal, want muziek is immers grenzeloos. De band speelt vanaf 2011 al op festivals, podia en asielzoekerscentra in Nederland, waarbij ze continu wisselen van samenstelling. Speciaal voor ons speelt de band vanavond een extra dansbare set. 

Om in de dansbare sferen te blijven: Bokito Brass Band bijt het spits af deze avond. De jonge twaalfkoppige blazersband uit Leeuwarden speelt al ruim twee jaar jazzy nummers, muziek uit new orleans, afro jazz, hip hop, latin en alles daar tussenin. Dat de sfeer er gelijk in zit op ons verjaardagsfeest is wel duidelijk. Dus, feest je mee?

Planting ken je misschien als gangmember van Deeptrax Records en Deepgrooves, of voorheen van Nokturné. Er is hoe dan ook niets digitaals aan hem, want Planting is een echte vinyl-nerd. Dat 'ie een nerd is, is dan weer mooi voor ons, want het verzekert ons van gouden tracks om op te dansen.


Poster: RJ van Assen
Foto's: Stanley Quarré

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.