Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs + Cirrus Minor + Tangled Horns

psychedelische 70's kraut/space rock

Muzikaal gezien vliegt het Engelse Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs alle kanten op. Van doom metal met jaren zeventig riffs tot een dikke dosis psychedelica. Klinkt een beetje zoals Goat, Gnod en Hey Colossus en de geëvolueerde versie van Black Sabbath, Electric Wizard en Ufommamut. 

Een live show van deze band schijnt nogal luid, intens, raar en theatraal te zijn. Zo te horen wordt dat een jaja, spek-takel. Debuutplaat Feed The Rats bestaat uit drie nummers, maar het album tikt wel de 40 minuten aan! Not your average band dus. Wel één die je gezien moet hebben. GO PIGS!

Cirrus Minor is lekker bezig. Amper een jaar na oprichting wint de band prompt de POPgroningen Talent Award 2018. En dat is natuurlijk niet voor niks! De driekoppige band uut Grunnen maakt een lekkere kruising tussen uptempo stonerrock en de meer poppy kant van het rockspectrum. Asteriks, maak je borsten maar nat. Hier komt Cirrus Minor!

Tangled Horns, omhoog geborreld uit de Belgische klei, is een eigentijdse alternatieve rockband die stamt uit de stonerrock en grunge uit de jaren '90, jaren 80-garage en de jaren '70 space rock. De band wordt bepaald door hun zinderende live-optredens, een eigenzinnige no-nonsense houding en een ironische humor. Ze zijn vergeleken met bands als The Melvins, Clutch, Alice In Chains en Soundgarden.

Poster: Niels Lunter
Foto's: Oscar Anjewierden

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.