Archief


Academie voor Popcultuur, gratis,-

Popronde: La Loye + Lo-Fi Le-vi + Andy Smart

Ontdek nieuwe acts

Ook dit jaar strijkt de Popronde weer neer in Leeuwarden. Het reizende festival tourt dit jaar met talentvolle acts langs 41 steden. Tijdens deze tour bouwen de acts hun naam op, breiden hun netwerk uit en bereiken zodoende veel - voor hun - nieuw publiek. Kom ontdekken in Asteriks. 

La Loye (20:30)

Onder de naam La Loye maakt Lieke Heusinkveld prachtige, intieme indiefolk waar de angst van opgroeien en de kunst van het alleen zijn voorop staan. Live worden de songs zowel ongepolijst als ingetogen gebracht, waarbij de melancholie voorop blijft staan. De kracht van La Loye ligt vooral bij de adembenemende en verhalende stem die keihard binnenkomt.

LO-FI LE-VI (21:45)

Lo-Fi Le-vi is de naam van slaapkamer pop-producer Levi Dronkert. Hij heeft zijn eerste project SELF-TITLED uitgebracht in mei 2018, dit genereerde miljoenen plays op SoundCloud en met zijn YouTube-releases kan hij rekenen op de goedkeuring van Tyler The Creator en K-pop groep Red Velvet. Zijn nieuwe EP wordt later dit jaar uitgebracht.

ANDY SMART / TEDDY'S LAST RIDE (23:00)

Stap in de wondere wereld van Andy Smart. Tijdens zijn optreden op Welcome to The Village speelde hij al voor een volle tent zijn spectaculaire act. Hij neemt je mee in de hoofdstukken van zijn eigen eenzaamheid, onder de begeleiding van club beats, dance en projecties. In samenwerking met Teddy’s Last Ride, een elektronisch pop-spektakel van twee aliens en hun verhaal over de toekomst. De show laat zien wat meerwaarde is van licht in donkere plaatsen.

 

Foto's: Daphne Roos

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.