Archief


Blokhuispoort, 0,-

Popronde Leeuwarden: Yokocola + The Yukon Club + Mountain States

de grootste talenten voor de kleinste entree!

Hoezee! Op 28 oktober zit je in Asteriks extra goed tijdens de Popronde, want dit jaar zijn we weer OOR podium =] Dit check je bij ons Yokocola, The Yukon Club en Mountain States. Zoals je gewend bent van de Popronde is het helemaal gratis toegankelijk, met een tof programma door de hele stad. Maar je kan ook gewoon ons advies opvolgen en een avond lang in je Asteriks hangen =]

Met genreomschrijving ‘PUNKS ON ACID’ dekt Yokocola zelf de lading wel aardig. Gewoon weer zo’n punkband die helemaal klaar is met de naar eigen zeggen ‘lame’ rockcultuur in Nederland. Opstandig en hard, en ook nog eens hallicunatie-opwekkend. Met een batterij synths, gitaren en trommels komen ze rechtstreeks uit een Rotterdamse kelder in ons Asteriks. Gaat dat zien!

The Yukon Club doet het iets rustiger aan. De heren uit Haarlem en omstreken maken smaakvolle en donkere elektronische indie. Nadat de drummer de band verliet bleek Ableton de oplossing die hun geluid in een heel nieuwe richting duwde. Het leverde ze een plek als 3FM Serious Talent op en ze verkochten al eens op eigen kracht Paradiso uit. Nu met de Popronde kan de rest van het land ze live bewonderen.

Mountain States is een lekker rammelend dreampopbandje uit Nijmegen. En dat rammelende bedoelen we dan op de goede manier. Heerlijk fijne popliedjes verzopen in een flinke bak galm. Recht-toe-recht-aan en bijzonder effectief.

Poster: Dieuwke Leicht
Foto's: Hans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.