Archief


Blokhuispoort, 10,-

Rockabilly Jailbirds 1: Laverne & the Savoys + CC Jerome Trio + Cocobelle + DJ Thunder Bee

Rockabilly to the max

All right, een avond lang dansen op de vetste rockabilly die je maar kan bedenken tijdens Rockabilly Jailbirds #1! Dat doen we met Laverne & the Savoys, CC Jerome Trio (Eindhoven) en Cocobelle (Groningen). DJ Thunder Bee zorgt ervoor dat je tussen de bands door ook niet stil hoeft te zitten. Zorg dus dat je zaterdag 8 oktober je beste dansschoenen klaar hebt liggen en hou die zondag vrij voor de kater =] Kaarten zijn al in de voorverkoop, scoor ze snel online of bij King Kong Records voor een tientje per stuk. 

Laverne & the Savoys + CC Jerome Trio + Cocobelle + DJ Thunder Bee = Rockabilly Jailbirds vol. 1! 

Het is de eerste show in het noorden voor Laverne & the Savoys! Het pompende geluid van rythm & blues met een flinke dosis jive doet je nú al verlangen naar meer. De muzikale bazen laten je maar wat graag dansen, met de zoete stem van miss Laverne als heerlijke rode draad. Ze spelen de allerbeste nummers uit het rock & roll tijdperk, dus come dance that blues away en feest met Laverne & the Savoys! 

CC Jerome Trio is een blues injected rock’n roll/rockabilly band uit Eindhoven. Jerome heeft veel ervaring opgedaan, vooral in Amerika, waar hij van 1997 tot 2007 heeft gewoond. Hij heeft met veel bekenden in de blues en rockabilly scene gespeeld, waaronder Joe Clay, Billy Lee Riley, soul singer Barbara Lynn, Eddie Bond, Ray Campi, Lee Rocker, Pep Torres, Levi Dexter, The Specials en nog veel meer. En nu gewoon in je Asteriks. 

CocoBelle is een vintage-retro rockabilly band uit Groningen. Rock 'n' roll muziek om op te Jiven, boppen & Lindy-hoppen, ook ouwerwets amerikaanse tranentrekkers om op te schuivelen. Tussendoor spelen ze fijn obscure desparate instrumentals & eigen werk. De perfecte opwarmer: kom dus op tijd!

* Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Cherry Divine & The Jetsetters haar hele tour moeten cancellen. We wensen haar sterkte! 

Poster: Joost Bos
Foto's: Jantina Talsma

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.