Archief


Blokhuispoort, 10,-

Rockabilly Jailbirds 2: Slapback Johnny + Lucky Daltons + DJ Thunder Bee

Boppin' in de Blokhuispoort

Rockabilly Jailbirds Vol 1 was één van de mooiste feestjes die we afgelopen najaar in ons Asteriks hadden. We dansten een hele avond lang op de beste rockabillymuziek - onze vrijwilligers waren een week later nog bezig om het zweet van de muren te poetsen. Prima basis dus om daar nog een editie van te organiseren! Vanavond met Slapback Johnny, Lucky Daltons en natuurlijk DJ Thunder Bee. Zorg dus dat je 11 maart je beste dansschoenen klaar hebt liggen en hou die zondag vrij voor de kater =] 

 

Slapback Johnny is een Nederlandse Rockabilly band die zich al snel in de kijker gespeeld heeft. De band is opgericht in 2011 en wordt inmiddels veelvuldig gevraagd op festivals en internationale podia. Deze muzikanten spelen voornamelijk vette Red Hot Rockabilly met daarnaast wat swing en Jump blues, zodat hun muziek lekker gevarieerd klinkt. Invloeden zijn te horen van fifties artiesten zoals Johnny Burnette, Carl Perkins, Eddie Cochran en Gene Vincent maar ook van Neo Rockabilly bands zoals The Stray Cats, Matchbox en The Jets. Dus petticoats aan, vet in de haren en swing away!!!

LUCKY DALTONS: Met hun rockabilly muziek, met nummers van onder andere Chuck Berry, Elvis Presley, Johnny Cash en Roy Orbinson, brengt het Leeuwarder trio de bezoekers even terug naar de jaren vijftig. De Lucky Daltons, naar de gelijknamige niet al te snuggere boeven uit de strips van Lucky Luke ‘spelen’ niet alleen rockabilly, ze zijn ook rockabilly: vrolijk, rebels en recht door zee. 

DJ Thunder Bee zorgt ervoor dat je tussen de bands door ook niet stil hoeft te zitten. Yeehaw!

Poster: Dieuwke Leicht

Foto's: Hans Jellema

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.