Programma

Beeld door Adam de Vries / J&A Media Fabric
Meer info


Tryater, 7,50,-

Releaseshow Seewolf + Laplander

Psychedelic indie-rock

Kaarten

Op de Oudebildtdijk, waar ‘s nachts het licht van de vuurtoren over het land strijkt, ontstaat de muziek van Seewolf. De geïsoleerde plek met zijn landschappen heeft een sterke invloed op de muziek van de vier Friezen.

Met hun strakke liveshows en sfeervolle indie-rock is Seewolf ongetwijfeld één van de beste Friese acts van het moment. Hun ruim negen minuten durende debuutsingle Wild Winds werd in 2018 bestempeld als Friese song van het jaar. Dat belooft veel goeds voor 2019!

Ze speelden onlangs op Grasnapolsky, maar verder stapt Laplander pas net in de schijnwerpers. Na een jaar verruilen de vrienden hun donkere kelder voor een goed verlicht podium. Gevalletje straight from the underground. Hun lome space-indie doet denken aan Suuns en Klangstof, en de drie singles die tot nu toe zijn uitgebracht (Headroom, Single en Artist) bevatten dromerige gitaren, drumcomputers en rauwe synths. Een veelbelovende, frisse mengeling van geluiden uit het Rotterdamse bandcircuit.

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.