Archief


Tryater, 7,50,-

Releaseshow Seewolf + Laplander + Rental Theo

Psychedelic indie-rock

Op de Oudebildtdijk, waar ‘s nachts het licht van de vuurtoren over het land strijkt, ontstaat de muziek van Seewolf. De geïsoleerde plek met zijn landschappen heeft een sterke invloed op de muziek van de vier Friezen.

Met hun strakke liveshows en sfeervolle indie-rock is Seewolf ongetwijfeld één van de beste Friese acts van het moment. Hun ruim negen minuten durende debuutsingle Wild Winds werd in 2018 bestempeld als Friese song van het jaar. Dat belooft veel goeds voor 2019!

Ze speelden onlangs op Grasnapolsky, maar verder stapt Laplander pas net in de schijnwerpers. Na een jaar verruilen de vrienden hun donkere kelder voor een goed verlicht podium. Gevalletje straight from the underground. Hun lome space-indie doet denken aan Suuns en Klangstof, en de drie singles die tot nu toe zijn uitgebracht (Headroom, Single en Artist) bevatten dromerige gitaren, drumcomputers en rauwe synths. Een veelbelovende, frisse mengeling van geluiden uit het Rotterdamse bandcircuit.

Met een goedgevulde platenkoffer trekt dj Rental Theo ten strijde. Gewapend met de nieuwste en hipste indiepop plaatjes, is hij de juiste man op het juiste feestje. Slechts een doel heeft hij voor ogen: zijn publiek vermaken met de coolste indiepop hits van het moment. Hij heeft een neus voor de nieuwste muzikale trends. Zijn grote passie is het ontdekken van nieuwe muziek, maar hij heeft bovenal een ontembare drang dit met jou te delen.


Poster: Donnytheillustrator
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.