Archief


Neushoorn Cafe, 7,50,-

Stippenlift + Willie Darktrousers + Dikke Hanna

Electro in je moerstaal

Electro in je moerstaal vanavond! Met Stippenlift, Willie Darktrousers en Dikke Hanna viert Hollands glorie hoogtij. We beginnen deze avond later dan je van ons gewend bent, namelijk om 22:00 uur. Zo kun je de hele dag door de stad banjeren, om vervolgens met Asteriks te eindigen. Hulde. 

De hoofdact deze avond is Stippenlift. Je kent hem misschien van zijn samenwerking met Faberyayo, hitsingle Huilen of de Zwelgplek. Stippenlift is het alter ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zijn nummers gaan over onalledaagse onderwerpen zoals halfvolle melk, depressiviteit en euthanasie. Zelf omschrijft hij het als d e p r i w a v e. Wat anderen niet durven, doet Stippenlift wel. We zeggen je: zwelgen is nog nooit zo leuk geweest!

Verder met een andere durfal: voormalig singer-songwriter Willie Darktrousers! Hij verloor zijn gitaar in de trein. Gelukkig stonden er nog opnames van het instrument op zijn laptop. Van deze opnames maakte hij zieke beats. Wat resulteerde in een mengelmoes van hiphop, trap en pop waarin werkelijk alle emoties voorbij komen. Willie gaat donker en hard.

Door met Dikke Hanna. Zij geeft je pakkende deuntjes met sappige teksten, waarvan je moeder jouw muziekinstallatie het raam uit gooit. Haar nummer Instaslet ging viral en reikte all the way tot dumpert. Fantastisch.


Poster: Niels Lunter
Foto's: Daphne Roos

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.