Archief


Blokhuispoort, 5,-

Summer Cannibals + Piquet

Moddervette Riffrock uit de USA

Summer Cannibals: de ideale band voor liefhebbers van vieze gitaren, stevige drums en een heerlijke baspartijen! Lekkere garagerock uit Portland, joe-ess-ee, met een retecoole frontvrouw en een gloednieuw album in de pijplijn. Support is er van het fantastische Piquet, experimentele Vlaamse punk. Kaarten gaan meteen in de voorverkoop, voor vijf euro scoor je je kaartje online of bij de vrienden van King Kong Records. 

Voor die nieuwe plaat tekent Summer Cannibals bij het legendarische label Kill Rock Stars (Deerhoof, Gossip, The Decemberists). De plaat staat vol vette riffs, dikke lagen ruis en furieuze teksten van de opstandige Jessica Boudreaux. De elf songs knetteren uit de speakers met een mix van een fuck-it-all-houding, flinke bakken energie en een volume die elk raam van de Blokhuispoort doet trillen. Afkomen dus. Check ook deze te gekke woorden van Pitchfork! En die kneitervette KEXP-sessie links van de tekst <--

Support act Piquet omschrift zichzelf als experimentele pop met transoceanische vocalen. Wat transoceanische vocalen precies zijn gaan we deze avond snel ontdekken. Dat het fantastisch klinkt hoor je hier alvast. De band kan af en toe ingetogen zijn maar is zeker niet vies van punk en oosterse psychedelica. Met andere woorden: het vliegt alle kanten op en dat is te gek. Net zo te gek zijn de Nederlandstalige teksten met onvolprezen Vlaams accent gezongen.  

Poster: Chris Hempenius
Foto's: Hans Jellema

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Cesar Eisma - 06 294 883 44
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Nick Veenstra - 06 532 042 63
nick@podiumasteriks.nl
Propaganda
Mart Faijdherbe - 06 385 158 11 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Siegriet de Vries - 06 220 844 86
productie@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Katja Grosskinsky is een Illustrator, Designer en Art Director werkzaam in Utrecht. Ze creëert graag grappige en kleurrijke illustraties voor magazines, kleren, ramen of muren en staat altijd open om iets nieuws te ontdekken.
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.