Archief


Blokhuispoort, 7,50,-

Teethgrinder + Torrential + Pander

FUCK YES. Weer een echte, goeie hardcore-avond in Asteriks. Al een aantal jaren is Teethgrinder door heel Europa te zien met hun snoeiharde grindcore en death metal. De band schiet in 2016 met één klap naar de grindtegeltop door het album Nihilism. Met een intensiteit waar je u tegen zegt smijt Teethgrinder een mix van grindcore, blackmetal, hardcore en sludge in je gezicht. BAM.  Support komt van Torrential en Pander, tickets haal je online voor € 7,50. 

Torrential is afgeleid van torrential rain en vertaalt zich in stortvloed. Dit is kenmerkend voor zowel de energie in de muziek als de presentatie van de band. De combinatie van post-metal met chaotische, vernietigende hardcore afgewisseld met een vleugje black metal maakt een explosieve mix van woede en progressie. Hardcore zoals het bedoeld is. 

Pander is een van de betere stonermetalbands van Nederland. Het trio uit de Fryske Walden mixt sinds 2011 rock, stoner en metal op verrassende en eigenzinnige wijze door elkaar en laat zich daarbij graag inspireren door bands als Slayer en Tool.

 

Poster: Dieuwke Leicht
Foto's: Hans Buitink

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.