Archief


Blokhuispoort, 5,-

[UITVERKOCHT] TenTemPiés + FyahMonk & FyahLiza

FEEST met een hoofdletter F

Tentempies maakt muziek voor het hoofd én het lichaam. Dansbaar tot de max, maar altijd met een boodschap. Deze Amsterdamse feestband met Chileense roots timmert er al jaren mee aan de weg en willen graag op vrijdag 10 maart met je dansen in Asteriks. Lokaal DJ-talent FyahMonk en FyahLiza warmt je op met vette reggae/dancehall. Kaarten zijn uitverkocht!

DEZE SHOW IS HELEMAAL UITVERKOCHT!!!!

Latin rock, ska, reggae en rumba. Zo maar eens een stapel genres waar de onwaarschijnlijk goede muzikanten van Tentempies uit putten tijdens hun dansbare liveshows. Al sinds 2008 speelt deze band alle zalen en festivals plat. In februari brengen ze alweer hun hun derde album uit met de naam A Mi Priopio Paso. Voor de trouwe fans is er dus genoeg nieuws te horen. Voor nieuwkomers wordt het tijd deze band eindelijk eens gezien te hebben. 

Tentempies is niet alleen feest. Ze bekommeren zich ook nog om de wereld om ons heen en de onrechtvaardigheid die daar heerst. Teksten komen recht uit het hart en zitten vol politieke statements, liefde en passie. ‘De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan.’ Ga je mee? Tickets gaan hard! 

- foto door Sander Baks

Poster: Irene de Jong

Foto's: Marijn Bruinen

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.