Archief


Blokhuispoort, 5,-

The Black Cult + Mind Rays + 45ACIDBABIES

Rammelende Groningers rocken debuutplaat

Dat Groningen de garagerockhoofdstad van Nederland is, moge duidelijk zijn. Zeker na de nieuwste aanwinst, The Black Cult te hebben gehoord. Het debuutalbum is begin dit jaar uitgebracht op Suburban Records. De aanstekelijke mix van garage, punk en pop doet verlangen naar meer, als iedere goeie verslaving. Rock ’n roll zoals het moet zijn. Snel, hard en retestrak. Leren jackie aan, op tijd komen voor Mind Rays en gaan! Extra support van 45ACIDBABIES; hard, vies en rauw. Kaarten zijn vanaf nu online en bij King Kong Records verkrijgbaar.

Na vorig jaar een (reeds uitverkochte) EP op Tender Records uitgebracht te hebben, is het hard gegaan met de drie mannen. Zo gaven ze een verpletterendere indruk op Noorderslag, tourden ze met The Miseries, speelden ze de Popronde kapot en stonden ze zelfs in de grote zaal van Paradiso.

Supportact Mind Rays heeft een iets langere reis voor de boeg dan The Black Cult: ze komen uit Gent, België. Ze komen punken met een psychedelisch randje en hebben de snotterige attitude die daar perfect bij past. Verwacht rauwe, primitieve punk-in-your-face met veel fuzz en knetterende gitaren. 

En tot besluit, de herrieschoppers van 45ACIDBABIES. Deze 4-mans garage elektropunk formatie uit Utrecht geboren op de Herman Brood Academie klinkt hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen. 

Poster: Andreas Meerstra
Foto's: Marc de fotograaf.

 

Contact

Hallo daar. Contact opnemen met ons, dat vinden we leuk!

Algemeen
info@podiumasteriks.nl
Vrijwilligers
Esther Jansen - 06 158 888 21
vrijwilligers@podiumasteriks.nl
Programma
Jelle van Gosliga - 06 487 677 48
Propaganda
Esther Kloosterman - 06 839 807 80 communicatie@podiumasteriks.nl
Productie
Tom Fopma - 06 340 083 89
tom@podiumasteriks.nl
Poen en pils
Hillebrand Rijpma - 06 208 954 42
info@podiumasteriks.nl
De baas
Koen Haringa - 06 133 677 91
koen@podiumasteriks.nl
Post & Pakketjes (jeej!)
Podium Asteriks
Zwettestraat 30a
8912 AV Leeuwarden
Deze website
Is gemaakt door helden:
Hacquebord & Buckles

Aan elkaar geknoopt door een indyaan:
Peter Boorsma

En werkend op 't goeiste CMS ter wereld:
Bolt
Artwork op de voorpagina
Adam de Vries - maker van deze art - houdt zich bezig met vormgeving, marketing en de aankleding van concepten. Zijn bedrijf J&A Media Fabric focust zich op het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten en events. Geen concept is te gek en geen plek is ondenkbaar. Nieuwsgierig? Klik dan op bovenstaande link. 
Jouw vormgeving op onze site?
Onze voorpagina is podium voor talentvolle ontwerpers. Wil je jouw werk daar ook eens hebben staan? Mail dan naar Koen met het werk dat je daar wilt hebben.